Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Valentin și Gabriela nu mai vor să se căsătorească: ”Nu are nicio legătură cu topul”

Valentin și Gabriela de la Mireasa sezon 6 au avut mai multe discuții tensionate și băiatul a precizat, nu o dată, că poate ar fi bine să nu se căsătorească.

gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 in emisia live din 19 decembrie 2022 Galerie
Valentin și Gabriela de la Mireasa sezon 6 au avut mai multe discuții tensionate și băiatul a precizat, nu o dată, că poate ar fi bine să nu se căsătorească. | Antena 1

”Ești nervos. Care e cauza?”, a vrut să știe Gabriela. Valentin consideră că iubita lui e de vină pentru că i-ar fi zis de dimineață că are nevoie de timp singură, să-și termine exercițiile, și pentru că i-a pus mâncare lui Paul, când el aștepta să mănânce împreună.

Deranjată de atitudinea lui, Gabriela s-a ridicat de la masă. Asta l-a enervat și mai tare. ”Te deranjează absolut orice. Ce, mă forțezi să fac un lucru dacă eu nu simt să stau acolo? Mi-a pierit pofta de mâncare. Avem o săptămână la dispoziție.”, a zis Gabriela.

Valentin i-a replicat să se gândească și să anunțe susținătorii: ”Tu așa ești tot timpul. Tu gândește-te și spune. (n.r. legat de căsătorie). 100% am avut o atitudine normală față de tine. Știi bine, nu stau să-mi bat joc de oameni. Noi doi am discutat, ți-am spus punctul de vedere. Aș fi fost, dacă nu te ridicai de la masă.”

Valentin și Gabriela nu mai vor să se căsătorească în Finala Mireasa sezon 6

Mai târziu, Valentin a informat-o pe Gabriela că nu ar trebui să se grăbească cu căsătoria. Fata s-a supărat și l-a rugat pe el să anunțe publicul. ”Nu, asta rămâne...”, i-a zis el doamnei Flori, legat de decizia pe care singur a luat-o.

”Am nevoie să stau să mă liniștesc, să gândesc toată situația la rece. Dacă vrei, după mergem”, a zis Gabriela, când Valentin i-a spus că meargă și să anunțe decizia de a nu se căsători.

Deși Valentin făcea un pas înapoi, Gabriela nu-și dorea să renunțe la căsătorie: ”Dacă tu vrei să faci lucrul ăsta, te rog să te duci. Eu nu simt. Știu exact de ce vrei să faci lucrul ăsta, bănuiesc”.

Câteva ore mai târziu, Valentin mai găsea câteva motive pentru care nu ar vrea să se cunune în Finala Mireasa: ”Sunt diferit rău, ciudat.”

”Nu are nicio legătură. Noi știm foarte bine că nu contează topul, banii se strâng. Totodată, toată discuția pe care am avut a fost vineri dimineață”, a zis Valentin, întrebat dacă s-a suciit din această cauză în privința cununiei.

Gabriela a spus că s-a gândit și ea la acest lucru. ”Puteam să merg înainte și să joc așa, poate, poate”, a mai adăugat Vali în emisia live din 19 decembrie 2022.

Gabriela, foarte deranjată de atitudinea lui Valentin

Valentin i-a spus Gabrielei că nu se schimbă în privința deciziei. Fata i-a zis că e cazul să se maturizeze și că nu știe dacă va mai continua.

În cele din urmă, fiul doamnei Vali chiar anunța pe AntenaPlay că nu se vor mai căsători: ”Am depus actele cu gândul acesta, dar au intervenit niște lucruri și am luat decizia să nu mai facem nunta”.

După acest moment, ei nu au mai dormit împreună. ”Meriți ceva mai bun”, i-a transmis concurenta. Totuși, nu e clar statusul relației lor. Băiatul ar dori să continue cu planurile făcute, însă fata nu e de acord: ”Poate continuam, dacă îmi spunea înainte să depunem actele”.

”Îmi vorbea de familie, copiii. Vineri seara mi-a spus că nu sunt pregătit pentru o familie”, a afirmat Gabriela, care spune că se simte părăsită în fața altarului: ”Îmi spunea să-i zic soțule”.

Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au umplut un perete cu pozele de cuplu. Cum arată dormitorul lor... Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Mirunei i s-a făcut rău în timpul petrecerii burlăcițelor. A ajuns în comă alcoolică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x