Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”

Gabriela a răbufnit după ce a auzit discuția dintre doamna Flori și Valentin de la Mireasa sezon 6. ”Să vă fie rușine”, i-a zis tânăra.

gabriela si valentin discuta pe o canapea galbena Galerie
Gabriela a răbufnit după ce a auzit discuția dintre doamna Flori și Valentin de la Mireasa sezon 6. ”Să vă fie rușine”, i-a zis tânăra. | Antena 1

”Trebuie să mă vadă cât de mândră sunt că e un copil drept.”, i-a zis doamna Flori doamnei Gica. Mai târziu, a mers la fiul său și i-a spus același lucru.

”Dacă vrea, o întreb și eu pe maică sa ceva. I-ai spus clar că ne căsătorim afară, ți-a zis că ești imatur.”, i-a mai transmis doamna Flori. Valentin i-a răspuns că nu se vor mai căsători ”dacă o mai ține așa”.

”În sezonul ăsta nimeni nu-i ca tine. Doar ea te-a trimis la cameră, zicea ”du-te, du-te”. (...) Nu mai, Vali, mergi pe drumul tău. Mereu a făcut chestiile astea. Asta demonstrează că nu te-a iubit”, a mai afirmat mama lui Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Gabriela, foarte deranjată de discuția doamnei Flori cu Valentin

Mai târziu, Valentin îi spunea lui Viorel că din partea lui s-a terminat. ”Să-i fie rușine doamnei Flori. Mă bucur că măcar acum e fericită că nu ne căsătorim aici. Cu gândul ăsta a intrat. Să-i fie rușine. Da, aveți un copil exemplar, cu siguranță o să își găsească femeia perfectă. Nu am iubit pe nimeni cum îl iubesc pe Valentin. (...) I s-a îndeplinit dorința, mă bucur că e fericită”, a spus Gabriela.

Doamna Flori: ”Dacă un copil îmi spune să-mi fie rușine...(...) Nu îmi e rușine. A văzut cineva că am jignit-o sau am făcut ceva greșit. De multe ori am făcut pe proasta.”

Mama lui Valentin a explicat că a tăcut din gură și că s-au arătat lucruri care îi fac pe ea și fiul său să pară ”dezechilibrați”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cât alcool ar fi băut Miruna, de fapt, conform unor medici. Gabriela Cristea a dezvăluit părerea experților

Mai târziu, Vali a mărturisit că regretă faptul că a venit la Mireasa, deși mama sa e foarte mândră de el. Foarte nervoasă, doamna Flori a fost deranjată de cuvintele fostei nurori și chiar a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe.

De cealaltă parte, Gabriela consideră că totul era perfect până să vină doamna Flori în casa Mireasa.

Mai multe detalii aici: [ivm guid=yZOcpwypIsD]

Valentin, discuție cu tatăl său

Valentin a vorbit la telefon cu tatal său. Acesta s-a declarat șocat de hotărârea lui și modul în care a decurs relația cu Gabriela în ultima perioadă. Bărbatul a vrut să știe dacă Vali o iubește pe cea cu care s-a logodit.

Mireasa, sezonul 4. Ela a primit o surpriză neașteptată din partea lui Petrică, după anunțul că urmează să devină părinț... Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x