Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Doamna Flori a primit un mesaj de la cumnata Emilia

La finalul primei părți a emisiunii din 20 decembrie 2022, Simona Gherghe a citit un mesaj din partea familiei doamnei Flori.

Gabriela consideră că doamna Flori este vinovată pentru că relația ei și a lui Valentin a ajuns la final. De cealaltă parte, mama crede că tânăra ar trebui să-și analizeze acțiunile.

După ce doamna Flori l-a felicitat pe Valentin pentru decizia luată și tatăl băiatului s-a declarat șocat, cumnata Emilia a trimis un mesaj pe adresa redacției.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Doamna Flori a primit un mesaj de la cumnata Emilia

”Vă transmite un mesaj cumnata Emilia”, a spus Simona Gherghe și a citit mesajul: ”Bună ziua, sunt cumnata doamnei Flori. Aș vrea să îi spun că sunt al doilea copil care îi transmite ”SĂ ÎI FIE RUȘINE”!!!

A reușit într-o lună să distrugă tot ceea ce au construit ei până în acest moment! Pentru Vali, iubirea nu ține cont de familie și de ce îi place și îi convine sau nu mamei, este despre ceea ce îi place și îi convine lui și persoanei pe care el garantat o iubește! Într-adevăr, Gabriela are dreptate. Dacă erau doar ei acolo, erau împreună până la final”, este mesajul primit pentru doamna Flori.

Mai multe detalii în materialul video.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imagin... Mireasa sezon 6. Ce informații ar fi primit Gabriela despre doamna Flori. Spune că a aflat o discuție care nu i-a plăcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x