Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 decembrie 2022. Gabriela și Valentin s-au împăcat. Ce au decis în privința căsătoriei

Gabriela și Valentin s-au ținut de mână în ediția Mireasa din 21 decembrie 2022. Cei doi tineri s-au sărutat și ieri, însă fata a spus că nu mai formează un cuplu.

gabriela se saruta cu valentin inainte sa anunte ca se casatoresc la mireasa sezon 6 Galerie
Gabriela și Valentin s-au ținut de mână în ediția Mireasa din 21 decembrie 2022. Cei doi tineri s-au sărutat și ieri, însă fata a spus că nu mai formează un cuplu. | Antena 1

Gabriela și Valentin s-au ținut de mână în ediția Mireasa din 21 decembrie 2022. Cei doi tineri s-au sărutat și ieri, însă fata a spus că nu mai formează un cuplu.

Tot pe 20 decembrie, Gabriela îl anunța pe Valentin că nu va mai avea niciun fel de relație cu doamna Flori pentru că a rănit-o: ”Te-a influențat, Valentin. Oricât de mult te iubesc, îmi doresc să am o perioadă singură. Poate o să-ți dai și tu seama. M-ai rănit foarte mult aici. Dacă ai fi avut 100% încredere în iubirea noastră...”

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce informații ar fi primit Gabriela despre doamna Flori. Spune că a aflat o discuție care nu i-a plăcut

Gabriela și Valentin s-au împăcat. Cei doi s-au ținut de mână în live

”Ce-ți dorești tu îmi doresc și eu. Am făcut o greșeală mare. (...) Eu vreau să mă gândesc că la vară suntem căsătoriți și la vară vom face un copilaș. Niciodată nu am stat cu o femeie în casă. Nu o să renunț la tine, indiferent dacă suntem sau nu căsătoriți.”, i-a spus Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Doamna Flori a primit un mesaj de la cumnata Emilia

În ediția din 21 decembrie 2022, Gabriela și Valentin s-au ținut de mână și a fost reținută când a fost întrebată cum va fi relația cu doamna Flori.

”Vreau să discut doar cu Valentin ce am de discutat. Mama e mamă, o să încerc să țin cont de asta. Cred că nu e confortabil, dar...”, a explicat Gabriela.

Ce au decis Gabriela și Valentin de la Mireasa sezon 6 în privința căsătoriei din Finală

Pe 23 decembrie 2022 va avea loc Finala sezonul 6, momentul în care cuplurile dornice să se cunune civil vor avea ocazia să o facă în fața telespectatorilor care au urmărit parcursul lor în show-ul matrimonial.

Deși au depus actele, Valentin a făcut un pas înapoi și, după o discuție scurtă cu Gabriela, a anunțat la AntenaPlay că nu se vor mai căsători. Au urmat zile tensionate pentru cei doi, care s-au și despărțit.

În ediția din 21 decembrie 2022 au apărut ținându-se de mână și au anunțat dacă s-au răzgândit în privința căsătoriei.

”Ne căsătorim vineri”, a anunțat Valentin. ”Doamne ajută. Mi-a luat o povară. Dacă e așa, sunt cea mai fericită”, a zis și doamna Flori.

Mireasa, sezonul 4. Ion și Raluca Șaulescu au împlinit 1 an de la căsătorie. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțului... Mireasa sezon 6, 21 decembrie 2022. Un alt cuplu nu mai vrea să se căsătorească în Finala din 23 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x