Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Fetele s-au duelat în mișcări de dans. Cine a câștigat

La petrecerea de sâmbătă, fetele de la Mireasa sezon 6 s-au duelat în mișcări de dans. Băieții au jurizat și câștigătoarea a fost Adina.

colaj de imagini cu fetele de la mireasa sezon 6 in timp ce danseaza Galerie
La petrecerea de sâmbătă, fetele de la Mireasa sezon 6 s-au duelat în mișcări de dans. Băieții au jurizat și câștigătoarea a fost Adina. | Antena 1

La party-ul de sâmbătă, băieții și fetele s-au distrat pe cinste. Mulți au considerat că a fost cel mai reușit playlist din ultima perioadă și au profitat de toate momentele.

În timpul petrecerii, fetele s-au duelat în mișcări de dans. Așezeți pe scaune, băieții au privit atenți și au jurizat, la final, felul în care tinerele s-au unduit.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin, primele impresii după ce s-au întors din mini vacanță

Adina i-a impresioant pe băieți cu mișcările sale la Mireasa sezon 6

Câștigătoarea a fost Adina, iar aproape s-a menținut Deni. Adina s-a străduit să-i impresioneze pe băieți, cu toate că premiul îi permitea să aleagă trei melodii pe care întreaga casa Mireasa să se trezească.

Iubita lui Viorel a fost puțin nemulțumită, însă nu de faptul că nu a câștigat. A deranjat-o faptul că băiatul i-a acordat atenție Adinei.

”Viorel i-a făcut cu ochiul Adinei”, a spus Roxana după ce jurizarea s-a terminat. Retrași, Deni i-a atras atenția asupra acestui lucru, însă Viorel s-a apărat. El a afirmat că a privit-o doar pe iubita lui.

”Toți se uitau la partenere, numai tu nu.”, i-a reproșat Deni. Viorel a replicat faptul că s-a uitat doar la ea. ”El e foarte corect și sincer. Băieții se uitau la iubiții lor, cu toate că nu aveau dreptul să le dea note. Se uita mai mult la Adina.”, a spus Deni în emisia live.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Gabriela, geloasă pe dansul lui Valentin

Câteva momente mai târziu, Valentin a început să danseze cu Deni după ce a văzut că iubita lui se distra cu Viorel. Gabriela a fost geloasă și, în timp ce se tachinau, el a prins-o de păr.

Fiul doamnei Flori și-a cerut scuze și a spus că s-a întâmplat din greșeală, el voia să o prindă de hanorac.

Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin, primele impresii după ce s-au întors din mini vacanță... Mireasa sezon 5. Un nou bebeluș în familia Mireasa? Pe grupuri circulă zvonul că Yana și Andrei vor avea un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x