Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Deni și Viorel au avut un date. Ce au discutat cei doi despre viitor

Deni și Viorel de la Mireasa sezon 6 au avut un date pe malul Dâmboviței. Cei doi tineri au discutat despre viitorul lor și pretendenții concurentei.

viorel si deni de la mireasa sezon 6 in editia live din 22 septembrie 2022 Galerie
Deni și Viorel de la Mireasa sezon 6 au avut un date pe malul Dâmboviței. Cei doi tineri au discutat despre viitorul lor și pretendenții concurentei. | Antena 1

Deni și Viorel au stat de vorbă la terasă. Cei doi concurenți au avut un date în cadrul cărora au lămurit anumite aspecte care țin de relaționarea lor.

”Nu îmi doresc să fiu un premiu pentru un bărbat”, a subliniat Deni. Ea l-a anunțat că vrea să-i cunoască, în timp ce Viorel așteaptă o intenție din partea fetei pe care o place.

”De ce nu mi-ai spus că nu simți nimic? Că ai nevoie de spațiu e una, că nu simți nimic e altceva.”, a replicat Viorel. El spune că va sta retras pentru că nu i-a plăcut faptul că Deni nu simte nimic față de el.

”Totuși, nu i-aș putea spune nu. Îmi place compania lui, cum mă privește, cum vorbește”, a declarat fata la testimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6. Conflict între doamna Adriana și Dorina din cauza mâncării. Sebaidin a jignit-o pe mama lui Cosmin

Deni crede că pretendenții ei au o mulțime de calități

Legat de faptul că trebuie să facă o alegere, Deni își dă timp. Crede că pretendenții ei au multe calități, motiv pentru care dorește să-i descopere mai mult.

”În mod normal, nu îmi este greu să spun ”nu” unui bărbat. Doar că băieții din casă au calități foarte multe, de asta am fost confuză”, a mai precizat Deni.

”Merg pe premiza că dacă nu e la prima vedere, vine pe parcurs. Asta aștept, să vină. Sunt în așteptare și, de ieri, am renunțat și eu la niște bariere. Nu e ok să mă închid atât de tare. Cumva fug de ei. Mai renunț și eu la bariere, nu e ok”, a explicat concurenta.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul

Mireasa sezon 6. Conflict între doamna Adriana și Dorina din cauza mâncării. Sebaidin a jignit-o pe mama lui Cosmin... Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x