Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana. Ce s-a întâmplat între ele

Intervenția telefonică a mamei Mirunei de la Mireasa: Capriciile iubirii a stârnit o discuție aprinsă între fată și mama iubitului ei.

Colaj cu doamna Adriana și Miruna Galerie
Doamna Adriana și Miruna au avut parte de un schimb de replici în casa Mireasa | Antena 1

Miruna și doamna Adriana au avut o discuție cu tonul ridicat, după ce au participat la emisiunea Mireasa: Capriciile Iubirii.

„Eu nu pot spune pas cu pas cum a fost relația mea din trecut și eu știu ce vor să spună părinții mei. Mie mi-au dat sfaturi părinții mei, dumneavoastră să-i dați sfaturi fiului dumneavoastră”, i-a spus Miruna doamnei Adriana.

„Pot să mă schimb imediat. Coboară tonul”, a spus doamna Adriana.

„Deja se creează niște tensiuni și nu am chef cu ele. Fie că o să continuăm sau nu eu cu doamna Adriana nu o să mai discut”, a mai spus Miruna, de data aceasta către Cosmin.

Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana: „Toată lume avă ironizează”

În emisia live de pe 4 octombrie 2022 de Mireasa doamna Adriana și Miruna și-au cerut scuze reciproc.

„Pot trece peste faptul că a țipat la mine. Dacă eu greșesc ceva îmi reproșezi, dacă tu greșești te comporți ca și cum asta este. Te înțeleg și pe tine că ești tensionată din cauza a ceea ce se întâmplă între tine și părinții tăi. M-a deranjat faptul că părinții tăi spun că au un deja-vu. Ce treabă avem noi cu fosta relație? Eu cred că am fost normală și m-am atașat de ea și îmi place de ea, altfel aș fi fost distantă. Eu nu vreau să intervin între ei, nu vreau să le stric relația și îi susțin în continuare. Nu știu dacă cineva de aici ar putea să-mi reproșeze ceva. Îi vreau împreună și posibil ca mai târziu să dispară aceste tensiuni. O văd distantă, m-a ironizat”, a spus doamna Adriana în emisia live de Mireasa de pe 4 octombrie, timp în care Miruna a întrerupt-o:

„Toată lumea vă ironizează, doamna Adriana. Și eu și mama”.

„Tu mă faci să-mi schimb părerea despre tine. Dacă simt că îți pierzi respectul pentru tine…”, a spus doamna Adriana.

Cosmin a spus că el își dorește să se axeze pe relația lui cu Miruna.

„Pe de o parte îmi pare rău că dânșii nu îi vor mai trimite scrisori pentru că Miruna are nevoie de susținerea lor, dar pe de altă parte îmi pare bine”, a spus Cosmin.

Mireasa sezon 6. Mama Mirunei a intrat în direct la Capriciile Iubirii. Schimb de replici cu doamna Adriana, mama lui Co... Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Paul i-a făcut o mărturisire neașteptată Roxanei. Momentul din adolescență care l-a m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x