Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu Damaris

După intrarea în competiție a Adei, Sebaidin a fost băiatul care și-a petrecut cel mai mult timp în compania noii concurente.

Colaj cu Ada, Sebaidin și Damaris Galerie
Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei | Antena 1

Ada l-a invitat la un date pe Sebaidin, dar până atunci cei doi și-au petrecut mai mult timp înpreună. Noua concurentă de la Mireasa a ținut să-i precizeze tânărului că l-a invitat la întâlnire datorită faptului că simte că au chestiuni în comun, însă nu-și dorește să se bage în conexiunea nimănui.

Sebaidin a vorbit deschis despre cunoașterea pe care a avut-o cu Damaris. Tânărul a spus că între el și Damaris nu mai e nimic „momentan”, explicând că dacă Damaris se va schimba și va fi ceea ce-și dorește el, probabil se va îndrepta din nou spre ea. Totuși, Sebaidin i-a spus Adei că e dispus să o cunoască.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce văd”

Sebaidin și-a petrecut timpul cu Ada în casa Mireasa

„E foarte rece. Am zis că poate ne schimbăm pe parcurs, dar parcursul nostru nu a avut o creștere. Damaris folosește niște cuvinte foarte tăioase. Acum am înțeles de la Raluca ce înseamnă o cunoaștere. Între noi nu mai e nimic momentan. Nu știu ce poate fi mai târziu”, a spus Sebaidin.

„Eu vreau să te cunosc ca om. Pentru date cred că cel mai potrivit e omul cu care rozonezi cel mai mult”.

Sebaidin a fost galant și s-a oferit să o ajute pe Ada la despachetat.

În live, Damaris a spus că nu are niciun regret.

„Cunoașterea noastră s-a încheiat. Ce am dorit să văd am văzut și nu-mi doresc să continui cunoașterea cu Sebaidin. Pentru mine s-a încheiat în ziua respectivă”, a spus Damaris.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cine a comandat oja care a stârnit o mulțime de discuții în casă

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce... Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x