Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Miruna și Valentin sunt împreuna

Pe rețelele de socializare au început să circule imagini cu Miruna și Valentin, fostul soț al Gabrielei. Pozele sunt postate separat, însă câteva similitudini au ridicat semne de întrebare. Imaginile de mai jos au creat un val de reacții despre o presupusă relație.

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Miruna și Valentin sunt împreuna Galerie
Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Miruna și Valentin sunt împreuna | Mireasa

După cum bine știm, Miruna a părăsit casa Mireasa, sezonul 6, într-o relație cu Cosmin, la scurt timp cei doi anunțau divorțul care a zguduit opinia susținătorilor emisiunii matrimoniale. Cosmin a spus la momentul respectiv că “femeia pe care o iubește iubește pe altcineva”. Au apărut totodată informații despre infidelitate și despre un fost partener al Mirunei, care a revenit în viața sa.

Drumurile lor s-au separat. Tânăra însă a ridicat semne de întrebare cu privire la legătura pe care ar putea să o aibă în prezent cu Valentin, fostul soț al Gabrielei, tânără care în prezent poartă în pântec copilul său. Neînțelegerile și-au făcut loc și în relația lor, lucru ce a dus la destrămarea cuplului și un divorț pronunțat oficial. În vreme ce Cosmin are deja o relație, fosta soție a lui Valentin, Gabriela, preferă să trăiască perioada sarcinii relaxandu-se departe de casă, în vacanțe.

Detaliile peste care greu se poate trece cu vederea. Fanii Mireasa suspectează că Valentin ar avea o legătură cu Miruna

Cu puțin timp în urmă au început să circule pe rețelele de socializare imagini cu Valentin și Miruna în aceeași mașină. La prima vedere, dacă ar putea apărea o coincidență, detaliile ce țin de tapițeria scaunelor autoturismului ar putea fi dovada faptului că cei doi foști concurenți parcurgeau drumul împreună. Fanii show-ului matrimonial au publicat imaginile exprimându-și părerea cu privire la o posibilă legătură.

Până a avea detalii concrete cu privire la o posibilă apropiere a celor doi, vă lăsăm mai jos imaginile care au provocat numeroase reacții și suspiciunea unei relații. Puteți consulta cu atenție imaginile și în GALERIA FOTO. Vă reamintim că Valentin și Miruna au avut blind date la început, în Turcia.

Miruna și Valentin au avut un blind date în Turcia, când erau concurenți în sezonul 6, Mireasa. Ce impresii au împărtășit

Miruna și Valentin, concurenții sezonului 6 Mireasa, au avut ocazia să se cunoască mai bine la un blind date. La scurt timp de la întâlnirea pe nevăzute a celor doi, tânăra a pășit în fața celor 8 băieții și a Simonei Gherghe pentru a face cunoștință cu toți.

Cei doi s-au simțit foarte bine la blind date, unde concurentul nu a scăpat de cele mai mari curiozități ale tinerei. Prima întrebare pe care i-a adresat-o Miruna lui Valentin a fost cea legată de vârsta acestuia.

„Nu știam mai nimic despre el, doar că este antrenor de fotbal și că îi plac copiii. Am făcut o legătură că antrenează copii. Asta m-a atras și de asta l-am ales! (...) Eu îmi doresc un copil în viitori 2 ani.”, a spus Miruna despre motivul pentru care a decis să iasă la un blind date cu Valentin.

Cei doi au abordat diferite discuții, printre acestea se numără și cele legate de fostele relații. Concurentul i-a mărturisit tinerei că s-a concentrat mai mult pe job, motiv pentru care nu și-a mai făcut o relație în ultimul an.

„Sunt pregătită să am o familie, de asta am și venit. Îmi doresc minim un copil, consider că un copil este o împlinire pentru viața mea. Sunt serioasă și știu ce îmi doresc, motiv pentru care am pretenții și de la viitor partener! Tocmai de asta nu vreau să mă grăbesc”, i-a spus Miruna.

Valentin i-a cerut concurentei la acel moment să se descrie pentru a-și face o idee despre modul în care arată aceasta. Tânărul a făcut același lucru la rândul său.

„Sunt un tip foarte disciplinat. Aș vrea ca viitoarea mea parteneră să fie sinceră și matură, o fată deșteaptă”, a mai spus Valentin despre el la blind date.

Întâlnirea cu tânărul i-a surâs Mirunei, atunci. Aceasta a dezvăluit că și-ar dori să îl vadă pe Valentin.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaje a transmis Valentin pe rețelele sociale, la scurt timp de la despărțirea de Gabriela

Mireasa, sezonul 7. Sabrina și Dima se căsătoresc civil. Când va avea loc marele eveniment... Mireasa sezon 7. Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x