Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Cosmin încă nu este sigur că-și dorește să se căsătorească în curând. Ce i-a spus Mirunei

Cosmin i-a transmis Mirunei că încă nu știe sigur dacă își dorește să se căsătorească. Însă pare că lucrurile nu se vor concretiza mai mult între ei.

Colaj cu cosmin si miruna Galerie
Cosmin încă nu este sigur că-și dorește să se căsătorească în curând. Ce i-a spus iubitei sale | Antena 1

Cosmin, deși a susținut la începutul sezonului că este pregătit de căsătorie, iată că acum lucrurile sunt diferite. Acesta i-a spus și Ingăi, dar și Mirunei, faptul că nu se consideră pregătit să treacă la următorul pas.

Cosmin de la Mireasa, decizia pe care a luat-o cu privire la relația dintre el și Miruna. Ce a decis cu privire la ei

Cosmin și Miruna au avut parte de o mică discuție, în care bărbatul, concurent în casa Mireasa sezonul 6, i-a dezvăluit faptul că nu se mai vede căsătorindu-se în emisiune.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cosmin, deranjat de o acțiune a Mirunei. Doamna Adriana i-a dat dreptate

„Am spus că vreau să mă însor, dar nu mă simt pregătit momentan. Am spus că vreau, îmi doresc. Aștept să ne cunoaștem mai bine să fim siguri”, spune Cosmin.

„Înainte ai zis cu Inga. Să precizezi că nu e din supărare. Sunt gândurile tale acolo. Vreau să încheiem subiectul ăsta”, spune Miruna.

„Nu e ceva ce nu știi”, îi mai spune el.

Într-o conversație pe care Cosmin a avut-o cu Inga, acesta i-a explicat faptul că el evită multe certuri, pentru că este calm.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 octombrie 2022. Ce a răspuns Cosmin când a fost întrebat dacă se căsătorește în Finală

Cosmin, deranjat de o acțiune a Mirunei. Doamna Adriana i-a dat dreptate

Cosmin a fost supărat pentru că Miruna a ales să facă curățenie în loc să stea cu el. Discuția vine după ce concurenta a fost deranjată, în urmă cu câteva zile, pentru că el spăla o oală în loc să stea cu ea.

”Dacă făceam eu curat, se supăra. Să nu îi zici.”, a spus Cosmin când Miruna făcea curat cu Viorel. Fata a propus să se joace după ce termină și ei treaba.

Mai târziu, Cosmin afirma, din nou, că Miruna s-ar fi supărat dacă el făcea curat. Fata a observat că iubitul ei e supărat. ”Nu m-am supărat pentru că ai dat cu mopul. Nu e nicio supărare. Nu trebuie să-mi dai mie explicații.”, a susținut Cosmin.

Miruna a vrut să știe care e motivul pentru care e supărat și a insistat. Într-un final, el a recunoscut că a fost deranjat pentru că fata făcea curat, după ce zilele trecute se supărase pe el fiindcă spăla vasele în loc să stea cu ea.

”Vezi, nu mă asculți când zic. Dai impresia că tu poți face orice, dar eu nu”, a mai explicat tânărul. ”Mă abțin mult. Nu-mi place să mă cert. Nu e vorba de ceartă neapărat, ci discuții aprinse. Spun ce am. Aseară am spus”, a afirmat Cosmin în live-ul din 14 octombrie 2022.

Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 6. Tensiuni în casa fetelor. Deni și Ada au ajuns să „se confrunte”. Care a fost motivul discuției aprinse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x