Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cu ce se ocupă Raluca, atunci când nu este la Mireasa: Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de soția lui Alex

Raluca a anunțat pe rețelele sociale că a abolvit un curs de coafeză și în prezent este coafeză cu acte în regulă.

Colaj cu Raluca și Alex Galerie
Soția lui Alex a avut o perioadă încărcată și frumoasă după ce a ieșit cu soțul ei din casa Mireasa | Antena 1 & Instagram

Soția lui Alex a avut o perioadă încărcată și frumoasă după ce a ieșit cu soțul ei din casa Mireasa. Tânăra este invitată la Mireasa: Capriciile Iubirii și de curând a făcut un curs unde a învățat să coafeze și să tundă. „Voiam să vă zic că sunt coafeză cu acte în regulă. Dacă aveți nevoie de coafat și tuns nu ezitați să mă contactați”, a anunțat Raluca pe contul ei de Instagram. Alex Ungureanu a distribuit și el anunțul soției sale, semn că îl susține în tot ce face.

Cu ce se ocupă Raluca, când nu este la Mireasa: Capriciile Iubirii: Anunțul făcut de soția lui Alex: „Cu acte în regulă”

În ultima perioadă Raluca a putut fi văzută pe canapeaua invitaților de la Mireasa. Capriciile Iubirii, comentând situațiile din sezonul 7 Mireasa.

Citește și: Raluca și Alex de la Mireasa, ipostaza inedită în care s-au pozat împreună, după zvonurile că vor deveni părinți. Mesajul lui Alex

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Ralucăi după finala în care s-a căsătorit cu Alex. E prima reacție a tinerei

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

PE ACEEAȘI TEMĂFinala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Simona l-a luat la „o ședință” pe Andrei. Ce a ținut să-i spună fata iubitului: „L-am ... Mireasa, sezon 7. Denisa a venit în platou. Fata a avut să-i spună ceva Iulianei, despre cunoașterea cu Roberto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x