Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Motivul pentru care Daria nu a fost la întâlnirea dintre Adrian și doamna Maria: „Nu am vrut să mă văd cu ea”

Daria a lansat critici în mediul online la adresa doamnei Maria, femeia care l-a însoțit pe Adrian în compeitiție. Iubita lui Adrian nu a dorit să se întâlnească cu doamna Maria.

Galerie
Daria și doamna Maria nu s-au întâlnit când tânăra și Adrian au mers în Spania | Antena 1 & TikTok

Daria a vorbit recent în online cu cei care o urmăresc. Fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa i-a adus critici doamnei Maria.

Daria și Adrian au fost recent în Spania, acolo unde este stabilită doamna Maria. Tânăra nu a dorit să se întâlnească cu doamna Maria, femeia care l-a însoțit pe Adrian în sezonul 8 Mireasa. Adrian a dorit să o vadă pe doamna Maria, însă Daria nu a participat la întâlnire. Fata a spus în mediul online că nu a fost de acord cu modul în care a acționat doamna Maria în casa Mireasa, motiv pentru care nu și-a dorit o relație de prietenie cu ea în afara emisiunii.

Citește și: Cine ar fi noul iubit al Andreei din sezonul 8 Mireasa, din spusele Dariei. Ar avea o relație cu fiul unei doamne din emisiune

Ce a spus Daria despre doamna Maria: „Nu mi-a plăcut cum a acționat în emisiune”

Articolul continuă după reclamă

„Eu când nu suport pe cineva nu pot să mă întâlnesc cu omul ăla. Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am văzut cu Maria când am fost în Spania. Nu, fraților! Nu o suport! Nu pot să zic: doamna Maria, ce dor mi-a fost de dumneavoastră! M-a enervat cu atâtea faze! Iert, dar nu uit. Tot nu pot să mă prefac că mi-a fost dor. Noi când am fost în Spania, eu nu m-am văzut cu doamna Maria, pentru că nu am vrut să mă văd cu ea. Nu am vrut! Adrian, da! S-a văzut cu dânsa! Eu nu am vrut! Nu mi-a plăcut cum a acționat în emisiune, cu el în primul rând, și apoi cu mine și nu am avut de ce să mă văd cu ea. Am ieșit cu fiul dânsei, l-am cunoscut și pe tatăl lui, adică pe soțul ei. S-a mai menționat și înemisiune, doana Maria nu este mama lui Adrian”, a spus Daria despre doamna Maria.

Citește și: Mireasa, sezon 8. De ce a spus doamna Maria „Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, despre eliminarea lui Adrian

Doamna Maria l-a însoțit pe Adrian în sezonul 8 Mireasa, în calitate de mamă a celui mai bun prieten. Adrian și Daria au avut o poveste atipică, având în vedere că au ajuns să fie împreună abia la finalul sezonului, după ce băiatul fusese eliminat și a revenit în competiție pentru ea.

Cum au răspuns Daria și Adrian când au fost întrebați dacă s-au logodit

Inelul purtat de Daria pe degetul inelar de la mână stângă a atras rapid atenția fanilor Mireasa. Invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Adrian și iubita lui au decis să răspundă la întrebare dacă sunt logodiți.

Citește și: Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat

Cei doi au vorbit despre povestea bijuteriei. Băiatul a spus că atunci când a reintrat în casă era decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar s-a răzgândit. Cu toate acestea, la aniversarea lor de o lună, familia i-a trimis inelul, alături de o scrisoare.

„Da, este un model solitaire”, a răspuns Daria.

„Și mai trebuie să îi dau două”, a adăugat Adrian.

Astfel, inelul pe care Daria îl poartă pe mână este, de fapt, cadoul pe care acesta i l-a oferit în emisiune, la aniversarea de o lună.

Mireasa, sezonul 4. Ela, soția lui Petrică, și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Cum arată acum tânăra... Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana. „Pare că nu vrei ceva serios cu mine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x