Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela și Valentin, imagine superbă împreună. Cum s-au fotografiat cei doi părinți, spre încântarea fanilor

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie în care apare alături de Valentin Harle. Fanii Mireasa au fost bucuroși să-i vadă din nou împreună!

Galerie
Gabriela și Valentin au publicat o imagine de familie | Antena 1

Gabriela Pițigoiu a publicat o imagine în care apare alături de fiul său și de tatăl copilului ei. Fanii Mireasa au fost foarte fericiți să vadă acest portret superb de familie.

„Ce frumoss! ce ma bucur pt voi!”, „Să fiți fericiți dragilor . Mă bucur pentru voi, „Aici se vede si Vali ma bucur pt voi”, au scris oamenii în comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Cristea a confirmat că Valentin Harle și Gabriela Pițigoi s-au împăcat

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă cei doi nu au confirmat împăcarea, în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea și Raluca Preda au spus că cei doi formează din nou un cuplu:

„Vă aduceți aminte de Gabriela?”, a întrebat Gabriela Cristea.

„Până la urmă sunt bine mersi! Sunt împreună”, a spus Raluca Preda.

„Și au și un copil! S-au împăcat. Au fost și la mare împruenă! Mai ales la începutul relației sunt momentele alea, până te calbrezi, în care zici: <<Îmi fac bagajele și mă duc la mama!>>”, a spus Gabriela Cristea.

„Doamne ajută! Să le fie bine!”, a spus Paula Chirilă.

Gabriela și Valentin au petrecut vacanța la mare, alături de fiul său. Fanii Mireasa au fost bucuroși să vadă imaginile publicate de foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spună că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa. În afara casei Mireasa cei doi au divorțat, pe când tânăra era însărcinată.

Mireasa sezon 9, 9 iulie 2024. Fetele și-au ales rochiile de mireasă. Imagini cu concurentele extrem de emoționate... Bogdana s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Liviu. Cum arată locuința în care fosta concurentă de la Mireasa va ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x