Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ironia lui Paul la adresa Mirunei după ce s-a aflat că a reluat legătura cu Luță. Ce a postat

Paul nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Miruna după ce fata a dezvăluit că l-a contactat pe Luță, fostul ei partener. Ce moment din emisiune a distribuit acesta pe Instagram.

colaj de imagini cu paul, roxana si miruna de la mireasa sezon 6 Galerie
Paul nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Miruna după ce fata a dezvăluit că l-a contactat pe Luță, fostul ei partener. Ce moment din emisiune a distribuit acesta pe Instagram. | Antena 1

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 s-au despărțit. Cei doi tineri au venit în ediția live din 17 ianuarie 2023 și au dezbătut subiectul.

Conform declarațiile lor, infidelitatea Mirunei a dus la ruptura relației și implicit a căsniciei. Fata l-a contactat pe celebrul Luță, iar Cosmin a găsit conversațiile în care acesta își mărturisea adevăratele sentimente.

Citește și: Mireasa sezon 3. Motivul pentru care Andreea și Marian s-au despărțit. Declarațiile ei după situația dintre Miruna și Cosmin

Miruna spune că urma să-l anunțe decizia ei de a se despărți, însă recunoaște că tânărul este cel care a pus punct relației.

După ce adevărul a fost expus, Paul nu s-a putut abține și a ironizat-o pe ”rivala” din emisiune. Iată ce a postat.

Ironia lui Paul la adresa Mirunei după ce s-a aflat că a reluat legătura cu Luță

Paul a distribuit pe contul său de Instagram un moment din emisiunea Mireasa sezon 6. În una dintre edițiile live, el a avut un schimb dur de replici cu Miruna.

În contextul în care fata și Cosmin s-au despărțit pentru că Miruna a fost infidelă tocmai cu Luță, bărbatul însurat cu care a avut o relație în trecut, soțul Roxanei a ironizat-o pe fosta ”rivală”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit: ”Un motiv de divorț extraordinar de important”

”Ăla însurat m-a respectat pe mine cum nu o să respecți tu viitoarea soție nici în 100 de vieți”, i-a spus Miruna. Paul a replicat: ”Pe nevasta lui nu a respectat-o?”. ”Nu este problema ta. Nu știi tu ce am trăit eu și, oricum, ești din punctul meu de vedere...”, a răspuns Miruna.

Paul nu s-a oprit aici: ”Deci amanta e mai respectată”. Iată clipul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezon 3. Motivul pentru care Andreea și Marian s-au despărțit. Declarațiile ei după situația dintre Miruna și Co... Mireasa, sezon 6. Cosmin a mărturisit că a fost contactat de Luță. De ce a umblat tânărul în telefonul Mirunei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x