Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Mama Mirunei a avut o intervenție telefonică în direct. Ce a spus despre apropierea tinerei cu Cosmin

După ce Cosmin i-a furat un sărut Mirunei la petrecerea de sâmbătă, mama fetei a intervenit prin telefon în emisiunea Mireasa- Capriciile iubirii. De cum a auzit glasul mamei sale, Miruna a izbucnit în lacrimi.

Colaj cu Miruna, Cosmin și Adriana Galerie
Mama Mirunei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

În timp ce Miruna, Cosmin și doamna Adriana se aflau pe canapaeaua de la Mireasa: Capriciile Iubirii, mama tinerei a avut o intervenție telefonică în direct. Fata a ascultat cu lacrimi în ochi ce a avut mama ei de spus.

Mama Mirunei a spus că din punctul său de vedere diferența de vârstă de 5 ani dintre Cosmin și Miruna ar fi un impediment. Intervenția telefonică a fameii vine în contextul în care Miruna și Cosmin au avut parte de un pupic la petrecerea de sâmbătă.

Ce a spus mama Mirunei despre apropierea dintre tânără și Cosmin. Intervenția telefonică de la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Mi se pare că ați trecut mult prea ușor peste această difernță de vârstă. Cosmin, noi nu ne permitem păreri, că nu-l cunoaștem. Părerea noastră, cel puțin pentru acest moment al vieții voastre e că nu aveți scopuri comune. Cel puțin pentru următorii 7-8 ani. Doamna Adriana e o femeie minunată, sper că nu se simte deranjată de ceea ce spun. Eu, ca mamă, nu pot să fiu decât sinceră. Este și părerea lui tati. Nu aveți scopuri comune. El spune că pleacă la Facultate la anul. Foarte bine, e firesc acest curs al vieții lui în următorii 8 ani”, a spus doamna Laura, mama Mirunei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Roxana și Paul s-au sărutat pătimaș la party. Sunt sau nu într-o cunoaștere?

Totuși, mama Mirunei a spus că decizia îi aparție fetei, doar că și-a dorit să-și exprime părerea sinceră despre o posibilă relație între fiica sa și Cosmin.

„Nu avem nimic cu el. Ni se pare un băiat drăguț, cu mult bun simț și matur peste vârsta lui. Cu siguranță ce ea va simți și va dori așa va face”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Damaris i-a povestit lui Sebaidin că a fost internată într-un spital de psihiatrie

La rândul său, doamna Adriana a spus că s-a gândit și ea la diferența de vârstă dintre cei doi, însă nimeni nu poate contesta atracția dintre ei.

„Are și dânsa dreptate. Nu pot să zic că nu m-am gandit și eu la asta. Dar nu poți să-i dictezi inimii când și cum să iubească”, a spus doamna Adriana.

„E clar că noi doi trebuie să așteptăm să ne cunoaștem mai bine. Am zis că dacă voi găsi persoana potrivită în maxim 2 ani voi fi și însurat și cu copil.” a spus la rândul său Cosmin.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 12 septembrie 2022. Roxana și Paul s-au sărutat pătimaș la party. Sunt sau nu într-o cunoaștere?... Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Situația dintre Roxana și Paul, analizată intens de fete și băieți: „Prefer să nu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x