Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Miruna a făcut un apel la susținători: „Vă rog să nu dați curs”. Ce i s-a întâmplat soției lui Cosmin

Miruna a publicat un mesaj pe rețelele sociale pentru a-i avertiza pe cei care o urmăresc că a fost făcut un cont fals de Instagram cu numele ei.

Miruna de la Mireasa a făcut un apel la susținători: „Vă rog să nu dați curs”

Antena 1

De când au ieșit din casa Mireasa, câștigătorii sezonului 6, Miruna și Cosmin, au petrecut timp împreună, dar au fost și în vizită la familie. Miruna și Cosmin au fost activi pe rețelele sociale și au ținut legătura cu susținătorii. Recent, Miruna a făcut o descoperire neplăcută.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mădălina și-a refăcut viața. Ce imagine cu noul iubit a postat în social media

Ce descoperire neplăcută a făcut Miruna. Soția lui Cosmin, apel la susținători

Soția lui Cosmin le-a explicat susțnătorilor că un cont fals trimite mesaje cu identitatea ei. Miruna Munteanu și-a avertizat susținătorii să nu deschidă link-ul pe care contul fals îl trimite în numele ei.

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au un nou membru în familia lor. Ce anunț au făcut în social media

„Nu este contul meu! Vă rog dați Block! Este un fel de virus linkul pe cere vi-l trimit și pe care vă roagă să îl accesți .Dacă primiți astfel de mesaje nu dați curs! Vi de dă un link cu care vi se va sparge contul de Instagram”, le-a transmis Miruna celor care o urmăresc pe rețelel sociale.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adriana

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Miruna și Cosmin au pășit în casa Mireasa sezon 6 cu gândul să se căsătorească. Tânăra dorea pe cineva cu care să formeze o familie și nu era deranjată de diferența de vârstă dacă era de maxim doi ani.

La fel și Cosmin, ar fi acceptat o iubită cu doi ani mai mare, brunetă, cu ochii căprui. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și iată că, la patru luni de la acel moment, ambii sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul, în ciuda faptului că Miruna e mai mare cu cinci ani și nici alte aspecte nu se potrivesc cu dorințele lor de la începutul acestei experiențe.

Povestea lor de dragoste a început timid, cu tânărul Cosmin care a tatonat terenul, însă nu era foarte incisiv, lucru pe care Miruna l-a taxat.

Nu a durat mult și apropierea dintre ei devenea tot mai mare, la fel și sentimentele. Susținuți de doamna Adriana, cei doi au format rapid un cuplu.

Nu avea să fie totul roz, deși majoritatea tensiunilor aveau legătură cu influența din afara cuplului lor. Părinții Mirunei s-au arătat împotriva perechii și au susținut că planurile lor de viitor nu coincid, având în vedere diferența de vârstă și faptul că băiatul dorea să plece în Anglia la studii.

Timpul a trecut și relația lor s-a sudat. Înainte cu o lună de finalul competiției, cei doi s-au logodit la Londra, orașul care le va fi casă începând cu toamna viitoare.

Totuși, la scurt timp avea să aibă loc o ruptură la care nimeni nu se aștepta. În urma unei intervenții telefonice a tatălui fetei, care a transmis că familia lui Cosmin nu o place pe Miruna, ea a decis să rupă logodna. A urmat discuții tensionate cu doamna Adriana, însă lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

Felul în care Cosmin a reușit să gestioneze situațiile tensionate din cuplul lor a reușit să-i cucerească și pe părinții Mirunei, care i-au apreciat maturitatea.

Aceștia nu au fost prezenți în poate cea mai importantă zi din viața lor, însă le-au transmis că îi așteaptă pe amândoi acasă, însoțiți de doamna Adriana.

Mireasa sezon 2. Mădălina și-a refăcut viața. Ce imagine cu noul iubit a postat în social media... Andreea și Radu de la Mireasa, fotografie adorabilă cu fiica lor. Cum arată micuța...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x