Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Raluca a izbucnit în lacrimi: „Plâng de nervi”. Care a fost motivul reacției neașteptate

În emisia de pe 30 noiembrie 2022 de Mireasa: Capriciile Iubirii s-a discutat despre momentul în care Raluca nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, în urma unei discuții cu Roxana și Adina. Cele 3 fete au fost invitate pentru a vorbi despre situația în care se află.

Colaj cu Raluca plângând Galerie
Raluca a izbucnit în lacrimi, după o discuție referitoare la nominalizarea de săptămâna trecută | Antena 1

La Mireasa: Capriciile Iubirii s-au difuzat imagini cu Raluca plângând, după ce în una dintre emisiile live ale show-ului matrimonial s-a discutat despre nominalizarea pentru eliminare a fetei pentru George, fiul doamnei Gica, cea care a luptat să-i ofere ei inelul socrei.

Raluca a plâns, „de nervi”, așa cum a spus ea, pentru că în emisiune s-a pus problema unei datorii morale pe care Raluca o avea pentru doamna Gica. Raluca a adus din nou în discuție comentariile Adinei referitoare la stilul lui Alex, dar și faptul că Adina și Roxana i-au nominalizat partenerul pentru eliminare.

Raluca de la Mireasa a izbucnit în lacrimi: „Mă disperă cu moralitatea asta!”

Doamna Paula, Inga, Miruna și domna Adriana au vrut să afle de ce plânge Raluca. „Tremură! Nu am mai văzut-o așa”, a spus Miruna.

„Mă disperă cu moralitatea asta! Zici că am făcut o crimă! Dacă două l-au votat pe Alex nu a fost nicio greșeală. Nimeni nu i-a spus că nu e frumos, sau să o tragă de mânecă să spună despre Alex că poartă colanți. Plâng de nervi când aud de datorie morală. Următorii care vor fi votați sunt Paul cu Roxana, cu toată moralitatea din lume! I-am mulțumit doamnei Gica în felul meu, dar acum ce să fac? Nu vreau să dau satisfacție. Nu știu decât să râdă de orice suferință din casă”, a spus Raluca printre lacrimi.

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, Raluca, Roxana și Adina, au avut, din nou, discuții tensionate.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6, 30 noiembrie 2022. Deni și Viorel au avut parte de prima noapte la hotel... Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. Gabriela, Valentin și doamna Flori, momente tensionate. Ce gest a deranjat-o pe fată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x