Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Ce discuții au existat în casă, după ce Raluca l-a nominalizat pe George. Ce a zis doamna Gica

După nominalizarea din gala de vineri 25 noiembrie 2022, au existat discuții referitoare la nominalizarea pe care a făcut-o Raluca. George și Andrei au intrat la cursa pentru eliminare.

Concurenți Mireasa Galerie
Ce discuții au existat în casă, după ce Raluca l-a nominalizat pe George | Antena 1

Adina și Roxana au fost de părere că Raluca nu ar fi trebuit să-l voteze pe George, din respect pentru doamna Gica, ea care i-a dăruit inelul socrei. Raluca a avut discuții cu Inga și Miruna, care l-au nominalizat tot pe George.

„Dacă ar fi fost să votez după răutate, îl votam pe Paul. Lasă-i să fie fericiți. Dacă tot l-au votat pe Alex o să dau și eu în cupluri!”, a spus Raluca.

Adina și Roxana, care l-au nominalizat pe Alex în gală, au discutat, de asemenea, despre nominalizarea Ralucăi:

„Din respect pentru doamna Gica. Dacă îți e drag cineva nu îți dorești să plece acasă”, a spus Adina.

„I se vedea dezamăgirea în ochi doamnei Gica. Putea să voteze pe oricine altcineva”, a spus Roxana”.

În emisia live de pe 28 noiembrie 2022 de Mireasa, doamna Gica a mărturisit că a fost într-adevăr dezamăgită de votul fetei căreia i-a oferit inelul socrei.

Citește și: Premieră la Mireasa, în ediţia specială din 29 noiembrie. 5 cupluri trăiesc o iubire ca în filme, în 5 oraşe europene

Ce a spus doamna Gica în emisia live de Mireasa, după ce Raluca l-a nominalizat pe George pentru eliminare

„Am vorbit cu Raluca. I-am explicat de ce am fost dezamăgită, dar mi-a trecut. Îmi amintesc că joi am avut o discuție cu Raluca și Inga despre situația Ingăi cu Andrei. Apoi a zis Raluca că nu a crezut niciodată în cuplul Inga-Andrei. Și de-aia m-am gândit. De ce l-a votat pe George. Eu am spus că-mi doresc să plece acasă, dar George nu s-a exprimat niciodată că vrea să plece acasă.

„Am avut două intenții în care am vrut să vorbesc cu dânsa. I-am explicat că a fost o discuție cu mine, Inga și doamna Gica, dar la final am făcut un pariu cu Inga că se împacă cu Andrei”.

Întrebată de Simona Gherghe dacă nu consideră că are o datorie morală față de doamna Gica, cea care a atras critici pentru că a partiipat la task-ul pentru inelul soacrei pentru a-i dărui ei inelul, Raluca a promis că va plăti o poliță:

„O datorie morală. Am rugat-o pe doamna Gica dacă vrea să participe la acest task. A participat cu toată inima. Pe viitor, de exemplu, o să-l votez pe Paul, sau pe alte persoane care nu mi-au făcut bine când aveam nevoie. O să plătesc cu aceeași monedă!”, a spus Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Concurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Premieră la Mireasa, în ediţia specială din 29 noiembrie. 5 cupluri trăiesc o iubire ca în filme, în 5 oraşe europene... Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin au avut o discuție tensioantă. Ce au spus despre căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x