Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Simona Gherghe a anunțat data când se termină show-ul matrimonial: ”Va fi într-o zi de vineri”

Finala show-ului matrimonial Mireasa sezon 6 va fi pe 23 decembrie 2022. Simona Gherghe a anunțat data în ediția live din 23 noiembrie.

simona gherghe imbracata intr-o rochie verde Galerie
Finala Mireasa sezon 6 va fi pe 23 decembrie 2022. Simona Gherghe a anunțat data în ediția live din 23 noiembrie. | Antena 1

Încă de la începutul emisiunii, Simona Gherghe a anunțat că va face un anunț important. Prezentatoarea TV a punctat că este vorba despre unul dintre cele mai importanțe anunțuri ale acestui sezon.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Andrei și Inga, noi detalii despre incidentul de la Chișinău. Ce acuzații își aduc

Simona Gherghe a anunțat data când se termină sezonul 6: ”Va fi într-o zi de vineri”

La finalul ediției Mireasa sezon 6 din 23 noiembrie 2022, Simona Gherghe a anunțat data la care va avea loc Marea Finală. Mai este puțin până când perechile din show, care doresc să se cunune civil, vor spune marele ”DA”.

”Dragii mei, dragile mele, am un anunț foarte important pentru voi: astăzi este 23 noiembrie. De astăzi într-o lună, adică pe 23 decembrie, sunt nunțile voastre”, a anunțat Simona Gherghe.

Concurenții s-au arătat încântați și emoționați de vestea pe care a adus-o moderatoarea emisiunii Mireasa.

”Finala sezonului al 6-lea al emisiunii Mireasa este pe 23 noiembrie 2022”, a mai adăugat prezentatoarea show-ului matrimonial, pentru a fi clar pentru toți cei prezenți în platoul tv.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Tensiuni între Adina, Roxana și Raluca. Ce au să-și reproșeze

Finala Mireasa sezon 6: Unde pot fi votați concurenții

Ca pe tot parcursul sezonului 6 al show-ului matrimonial Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al șaselea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune familia Ingăi despre ce s-a întâmplat între concurentă și Andrei la Chișinău

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 6

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 6 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 6.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători. În posesia sumei de bani, câștigătorii vor intra la trei luni de la cununia civilă, dacă ei rămân împreună.

Mireasa sezon 6, 23 noiembrie 2022. Tensiuni între Adina, Roxana și Raluca. Ce au să-și reproșeze... Mireasa sezon 6. Mama Roxanei intervine în conflictul dintre fiica sa, Adina și Raluca. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x