Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Raluca și-a văzut părinții la Mireasa Capriciile Iubirii. Cum a reacționat concurenta când au intrat în platou

Raluca, concurenta din casa Mireasa, a împlinit ieri 32 de ani și cu această ocazie, producția emisiunii Capriciile Iubirii a vrut să-i facă o surpriză. Părinții și fratele au venit în România ca să-i fie alături în zi aniversară.

Mireasa sezon 6. Raluca și-a văzut părinții la Mireasa Capriciile Iubirii. Cum a reacționat concurenta când au intrat în platou Galerie
Raluca și-a văzut părinții la Mireasa Capriciile Iubirii | Antena 1

Când și-a strâns mama în brațe, Raluca a plâns și a recunoscut că avea nevoie de un moment ca acesta.

Raluca și-a văzut părinții la Mireasa Capriciile Iubirii

De asemenea, în platoul emisiunii a venit și fratele concurentei, despre care Raluca a spus că este cel mai mare critic al ei și că mereu apelează la sfaturile lui.

Alex i-a făcut o surpriză frumoasă cu ocazia zilei de naștere, dar a fost și el extrem de emoționat când și-a cunoscut posibilii socri. A spus că sunt niște oameni frumoși, despre care iubita sa i-a vorbit mult și că se bucură să-i cunoască.

Părinții Ralucăi au spus și ei despre Alex că îl consideră potrivit pentru fata lor din ce au văzut până acum. Întrebați despre situația financiară a concurentului, mama Ralucăi a spus că nu contează prea mult pentru că într-o familie lucrurile se clădesc de la zero și că partenerii trebuie să se susțină unul pe altul indiferent de statutul social.

Ce nemulțumiri are Raluca la adresa lui Alex

Neînțelegerile au început să își facă apariție între Raluca și Alex. Concurenta a ținut să-i reproșeze câteva lucruri partenerului său. Hai să vezi ce nemulțumiri a avut tânăra la adresa iubitului ei.

Între Alex și Raluca din sezonul 6 Mireasa s-a legat o frumoasă poveste de dragoste. Concurentul a intrat în casa show-ului matrimonial pentru a o cunoaște mai bine pe tânără, făcând toți mai mulți pași timizi către ea.

Relația dintre cei doi a început cu multe tachinări și gesturi mici. Deși părea „de piatră” la început, Raluca a ajuns să aibă sentimente pentru Alex. Așadar, se pare că tânărul a reușit să o cucerească pe concurentă cu gesturile sale mici de iubire.

La mai bine de o săptămână de când s-au declarat un cuplu, cei doi au întâmpinat primele probleme de comunicare în relația lor. Neînțelegerile și viitorul incert i-au adus pe Alex și Raluca pe calea divergențelor.

Mie îmi este teamă că ne facem atâtea planuri și când o să ajung cu hainele în poartă... bine că am mașina aici și unde mergem? Păi mergem la ai mei, dar poate ai mei au alte planuri”, i-a reproșat concurenta lui Alex.

„Dar de ce vezi lucrurile în felul ăsta? Pui problema că ies de aici și mă bazez pe tine. Îmi pare rău uneori că zic lucrurile în felul ăsta. Înțeleg ce zici, dar îmi pare rău că le simt!”, i-a răspuns concurentul.

„Nu mai țipa! Vorbești prea tare”, a mai adăugat tânăra.

Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Mamele și băieții au nominalizat fete pentru eliminare. Cine e în pericol... Mireasa sezonul 6. Damaris a îmbrăcat rochia de mireasă! Tânăra face spectacol în fața aparatului de fotografiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x