Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Dani a făcut o alegere între Daiana și Denisa. Ce a decis băiatul

Situația a devenit din ce în ce mai complicată în cazul lui Dani, care a intrat în cunoaștere cu două fete în casa Mireasa. În emisia live de Mireasa de pe 14 februarie 2023 băiatul a ales între Daiana și Denisa.

Colaj cu Daiana, Denisa și Dani Galerie
Dani a ales între Denisa și Daiana: „Am văzut cum înclină balanța” | Antena 1

Dani și Daiana au avut parte de un date și de o ședință foto de Ziua Îndrăgostiților, iar pentru că a mai câștigat un task, băiatul a mai primit un date, acesta alegând-o tot pe Daiana. Băieții au participat la task-ul sforii, iar Dani și Dima au câștigat competiția.

Rând pe rând băieții și-au arătat forța la task-ul sforii. Proba a avut doi câștigători: Dima și Dani.

În timp ce alegerea lui Dima pentru un date a fost previzibilă, fiind într-o relație cu Sabrina, deczia lui Dani i-a luat pe concurenți prin surprindere.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

Denisa, în lacrimi după ce Dani a ales-o pe Daiana pentru un nou date. În emisia live de Mireasa a avut loc o răsturnare de situație

Denisa a mers să-l întrebe pe Dani pe cine a ales pentru date, iar vestea nu a fost una plăcută pentru Denisa.

„Am ales-o pe Daiana pentru că în casă am crezut că nu pot să mă concentrez să o cunosc pe Daiana, pentru că sunt în cunoaștere și cu Denisa și o caut cu privirea pe Denisa”, a argumentat Dani.

După ce a câștigat task-ul sforii, Dani a ales-o pentru un date pe Daiana. Vestea aceasta nu i-a picat bine Denisei și tânăra a izbucnit în lacrimi, fiind consolată de Irina și Hatice.

„Cred că în mare parte a fost vina mea că i-am spus să o cunoască și pe ea”, a spus Denisa în emisia live de Mireasa.

În cele din urmă, Dani a spus în emsia live de pe 14 februarie 2023 de Mireasa cu ce fată vrea să meargă mai departe: „Cu Denisa”, a spus băiatul, precizând că nu a fost influențat de imaginile pe care le-a văzut cu Denisa în lacrimi.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Cine este Daiana, noua concurentă. Fata spune că place deja pe cineva

„Simțeam cumva în ce parte înclină balanța”, a spus doamna Loredana. Astfel, Dani este în continuare într-o cunoaștere doar cu Denisa.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Răsturnare de situație pentru Hatice și Mihai: „Sunt fericit lângă tine”... Mireasa, sezon 7. Cum a reacționat Daiana după ce Dani a ales-o pe Denisa. Ce a deranjat-o pe tânără: „A fost un impact”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x