Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto de la Mireasa. Iată cine părăsește competiția, din dorința publicului.

simona gherghe imbracata in alb Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto de la Mireasa. Iată cine părăsește competiția, din dorința publicului. | Antena 1

Conflictul pe care l-au iscat, presărat cu amenințări, i-a adus în cursa de eliminare pe Antonio și Roberto.

Cei doi au fost anunțați că primesc această pedeapsă chiar în Gala din 9 iunie 2023. Alături de ei au intrat și trei fete, după ce concurenții au făcut nominalizări. Este vorba despre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Ce spune Mihai despre mesajul postat de o presupusă fostă iubită: ”A intrat acolo cu o relație”

Dintre aceștia, doar Anemona a repetat insistent că vrea să plece. Și Daiana a menționat acest lucru, mai ales după plecarea doamnei Loredana.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto

În Gala din 16 iunie 2023, Simona Gherghe a anunțat decizia publicului în privința cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto.

”2,13, 6,08, 13,11, 38,70 cu 39,98, astea sunt procentele. O să încep cu cine rămâne. A fost votat cu 2,13, așadar rămâne în casa Mireasa Antonio. 6,08 și rămâne Anemona. 13,11 rămâne Irina.”, a zis Simona Gherghe.

Cursa de eliminare s-a dat între Roberto și Daiana. ”Cu 39,98 pleacă acum din emisiune Roberto”, a mai spus moderatoarea.

Aceasta le-a mulțumit lui Roberto și doamnei Livia pentru că au vrut să facă parte din experiența Mireasa. Băiatul a afirmat că-i pare rău că nu poate rămâne până la final.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Antonio a discutat cu mama lui. Băiatul a fost tulburat în urma conversației

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Ce spune Mihai despre mesajul postat de o presupusă fostă iubită: ”A intrat acolo cu o r... Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x