Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Ce spune Mihai despre mesajul postat de o presupusă fostă iubită: ”A intrat acolo cu o relație”

Mihai a fost rugat să comenteze un mesaj de la o presupusă iubită. ”Bună ziua. Mă numesc Nicoleta și sunt fosta iubită a lui Mihai”, începe textul postat pe grupurile emisiunii.

mesajul cu un text, hatice si mihai in partea dreapta Galerie
Mihai a fost rugat să comenteze un mesaj de la o presupusă iubită. ”Bună ziua. Mă numesc Nicoleta și sunt fosta iubită a lui Mihai”, începe textul postat pe grupurile emisiunii. | Antena 1

Pe grupurile Mireasa circulă un mesaj de la o presupusă fostă iubită a lui Mihai. Aceasta susține că erau împreună când el a intrat în casa Mireasa.

Ce mesaj circulă în mediul online. O presupusă fostă iubită a lui Mihai îl acuză că minte

Pe grupurile Mireasa circulă un mesaj de la o presupusă fostă iubită a lui Mihai. Aceasta îl acuză că avea o relație când a intrat în casa Mireasa sezon 7.

”Bună ziuă. Mă numesc Nicoleta și sunt fosta iubită a lui Mihai, și spun fostă pentru că am avut o relație de nici mai mult nici mai puțin de 1 an și 3 luni, o relație serioasă nu cu diferite intereseze.

Ne-am cunoscut într-un restaurant acum aproximativ 1 an și jumătate, ne-am plăcut și a urmat o perioadă de tatonări, ulterior ajungând la o relație.

Pe data de 24 februarie am contactat emisiunea la care participă tocmai pentru a lămuri anumite neclarități în ceea ce îl privește, iar organizatorii acestei emisiuni mi au refuzat dreptul la replică.

Nu a intrat acolo fiind singur, a intrat acolo cu o relație. Noi nu aveam o aventură, sau alte povești descrise de el, aveam o relație pe bune , eram cunoscuți ca fiind împreună.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Antonio a discutat cu mama lui. Băiatul a fost tulburat în urma conversației

La propunerea emisiunii de a participa, primul lucru pe care acesta l.a făcut a fost să îmi comunice mie acest aspect. Nu am fost de acord cu participarea lui. Nu i.am luat de bună promisiunile pentru că nu.mi stă în caracter să fac lucruri imorale pentru o sumă de bani, așa cum el a ales să facă.

Pentru mine această relație a luat sfârșit în momentul în care el a pășit acolo.

Draga Mihai, de ce nu recunoști anumite aspecte din viața ta? De ce trebuie să minți fiecare femeie ce trece prin viața ta?

Cum poți să fii fără scrupule?Cum poți să inventezi povești cu care să defilezi în fața unor mii de oameni?

Psihologic vorbind dacă analizăm imaginile de ieri cu tine este foarte clar că nu te măcina decât o umbra de regret că ți s-a deconspirat planul.

Imediat cum moderatoarea acestei emisiuni la care tu participi a schimbat registrul, tu ai început sa zâmbești. Se poate urmări acest lucru.

P.S Am pus la îndemână celor din producție printuri și dovezi.

Mi.aș dori să se clarifice situația!”, este mesajul care a fost postat pe grupul Mireasa.

Cum explică Mihai mesajul care circulă pe grupurile Mireasa

În emisiune, Mihai a negat că ar avea o fostă iubită care se numea Nicoleta. De asemenea, băiatul spune că nu a avut o relație serioasă în ultimii ani.

”Sincer, nu am avut nicio iubită cu numele Nicoleta. Nu este nimic adevărat. Nu am avut nicio relație serioasă de 1 an și 3 luni în ultimii 2 ani. Sincer, nu cred că poți să pui suflet în niște momente în care jignești, umilești o persoană, vii noaptea acasă cu suc la bord. Erau niște persoane cu care stăteam de vorbă, ne vedeam la câteva săptămâni.”, a afirmat concurentul de la Mireasa.

El a subliniat că una dintre femeile cu care ieșea îl dădea afară din casă, era nevoit să doarmă în mașină.

Citește și: Mireasa sezon 7. Reacția mamei lui Hatice după ce a aflat cu ce se ocupa Mihai. Ce părere are despre modul în care făcea bani

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Antonio a discutat cu mama lui. Băiatul a fost tulburat în urma conversației... Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x