Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Dani și doamna Loredana s-au certat dur: ”Tu să dispari”

Dani și doamna Loredana de la Mireasa sezon 7 s-au certat. Mama i-a aruncat cuvinte grele și i-a transmis că rămâne doar pentru Sabrina și Dima: ”Tu să dispari”.

doamna loredana si dani de la mireasa sezon 7 se cearta Galerie
Dani și doamna Loredana de la Mireasa sezon 7 s-au certat. Mama i-a aruncat cuvinte grele și i-a transmis că rămâne doar pentru Sabrina și Dima: ”Tu să dispari”. | Antena 1

Doamna Loredana l-a îndemnat pe Dani să fie mai reținut. ”Mi se pare că încerci să-mi pui mie stop”, a zis Dani. Doamna Loredana i-a replicat că nu a înțeles să se ocupe de Daiana și să nu se mai bage în alte discuții.

”Ai primit scrisori, sfaturi...Ți-au spus să te ocupi de tine și de Daiana”, a adăugat mama concurentului. El a spus că nu poate sta degeaba toata ziua, fără să comunice.

”Fac cum vreau... Dacă eu simt nevoia. Hai să ne reprimăm și râsul”, a zis Dani. ”Lasă că o să ți se reprime râsul cât de curând. Dacă toată ziua hihihi și hahaha. Suntem la stand-up aici, leșinăm de râs, noi știm, noi intervenim, noi suntem peste tot.”, a zis doamna Loredana.

Dani: ”Vrei să fiu cum e Daiana”. Daiana s-a supărat pentru că a considerat că Dani nu consideră ok comportamentul ei. Doamna Loredana i-a spus că e foarte prost.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Mamele au jurizat task-ul bagajelor, fără să țină cont de regula principală, spun concurenții

Daiana și Dani s-au certat după intervenția mamei Loredana

Dani a mers după Daiana, care a plecat trântind ușa. ”Ce vrei să fac, să stau acolo să ce? Nu sunt împotriva ta, împotriva nimănui. Nu vreau să discut”, a explicat tânăra.

Dani a fost deranjat și a plecat de lângă ea. Mai târziu, s-au împăcat și au continuat prin a ridica tonul. Ea i-a zis că nu-i plac discuțiile de genul și ar dori să fie armonie.

”Cum sunt de îți pare rău să fii ca mine?”, a vrut ea să știe.

Atacul doamnei Loredana asupra fiului ei nu s-a terminat. Ea i-a spus că nu mai vrea să audă de el în show și că rămâne pentru Dima și Sabrina.

”Drum bun și cale bătută. Îmi închipui că nu exist. Rămân pentru Dima și Sabrina. Tu să dispari. Să te duci unde vrei și să mă lași în pace”, a afirmat doamna Loredana, țipând.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Mamele au jurizat task-ul bagajelor, fără să țină cont de regula principală, spun conc... Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Fetele au făcut nominalizări. Ele au votat o concurentă pentru eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x