Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Fetele au făcut nominalizări. Ele au votat o concurentă pentru eliminare

S-au făcut nominalizări în Gala Mireasa din 21 aprilie 2023. Iată cine a votat și cine se află în pericol de eliminare.

fetele si simona gherghe in livingul mireasa Galerie
S-au făcut nominalizări în Gala Mireasa din 21 aprilie 2023. Iată cine a votat și cine se află în pericol de eliminare. | Antena 1

Nominalizări la Mireasa! După trei săptămâni în care nu s-au mai făcut eliminări, concurenții numesc pe cine nu mai vor în competiție.

Citește și: Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Dani și doamna Loredana s-au certat dur: ”Tu să dispari”

S-au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare la Mireasa sezon 7

Simona Gherghe a anunțat că se vor face nominalizări în Gala din 21 aprilie 2023. Fetele au fost cele care au avut dreptul la vot astăzi. Ele au ales o fată care să părăsească emisiunea. Iată care au fost alegerile lor:

  • Hatice - Maria

”Am nominalizat-o pentru că nu văd o împăcare între ea și Antonio”, a afirmat fata.

  • Daiana - Irina
  • Maria - Giulia

”Știam sigur că nu o să se supere pe mine, că o să înțeleagă de ce. Cum a spus că nu o să-și formeze un cuplu aici, am mers pe treaba asta”, a explicat fata.

  • Irina - Iuliana

”Am vorbit pentru confortul meu. Mă obosește”, a zis Irina.

  • Simona - Irina
  • Sabrina - Irina

”Are cel mai mult parcurs și până la momentul acesta nu vorbește cu niciun băiat”, a explicat Sabrina.

  • Cătălina - Giulia
  • Iuliana - Maria

”Acum câteva zile, în momentele în care s-a simțit mai supărată, a zis că și-ar dori să meargă acasă. Știam că nu se va supăra pe mine”, a zis Iuliana.

”Iuliana, taci”, a zis Maria. Iuliana și-a dat seama că a făcut o gafă și și-a schimbat declarația, după ce casa a început să șușotească. Maria a negat că i-ar fi zis Iulianei să o nominalizeze sau că vrea acasă.

Din declarațiile Iulianei se înțelege că Maria a încălcat regulamentul, iar Simona Gherghe a anunțat că se vor face verificări.

  • Giulia - Irina.

În cursa de eliminare intră Irina cu fata de pe ultimul loc: Giulia. Pe Aplicația Antena 1 se poate vota pentru cursa de eliminare.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Dani și doamna Loredana s-au certat dur: ”Tu să dispari”... Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x