Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Mamele au jurizat task-ul bagajelor, fără să țină cont de regula principală, spun concurenții

A fost scandal în casa Mireasa sezon 7, după ce mamele au ignorat regulile și au desemnat câștigătorii task-ului bagajelor în funcție de preferințe. Iată ce s-a spus.

simona gherghe in editia mireasa din 20 aprilie 2023 Galerie
A fost scandal în casa Mireasa sezon 7, după ce mamele au ignorat regulile și au desemnat câștigătorii task-ului în funcție de preferințe. Iată ce s-a spus. | Antena 1

”Cum preferați dumneavostră”, a zis Cătălina când doamna Eleonora le-a spus că trebuia să departajeze cumva. Ea era nemulțumită de faptul că Vlad avea tot ce trebuie în bagaj, dar au câștigat Hatice și Mihai. Ultimii au pus în bagaj inclusiv o pereche de pantofi ai lui Roberto și feonul, care era bun comun.

Scandal în casa Mireasa după task-ul bagajelor

Dima, Vlad și Cătălina au afirmat că nu s-a respectat ultima regulă, care spunea că lucrurile din bagaj trebuie să aparțină băiatului respectiv.

”Voi nu vă gândiți numai la voi. Nu cred că te duci numai în blugi dacă te duci la un director să semnezi. Tu ca om nu te duci într-o cămașă de blugi și pantaloni de stofă”, a explicat doamna Eleonora.

”De azi înainte nici nu mai particip, mă consum degeaba.”, a afirmat Cătălina, care s-a considerat neîndreptățită. În emisia live, doamna Ana a recunoscut că a greșit pentru că nu a ținut cont de regula principală: lucrurile din bagaj să aparțină băiatului.

Ea a spus că a câștigat preferința mamelor și ele nu au ținut cont de reguli. ”Am zis departajăm, e posibil să fie 4-5 bagaje în plus. V-ați legat de niște nimicuri”, a afirmat doamna Eleonora.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Hatice și Mihai, ceartă din cauza geloziei. Ce cuvinte dure și-au spus

”Dacă așa a fost, vreți să vă mint?! Nu ați fost corectă”, i-a replicat Vlad.

Reamintim că la verdictul final, doamna Eleonora a ales Hatice-Mihai, doamna Loredana Sabrina-Dima, doamna Ana a ales Hatice-Mihai și doamna Livia, menționând că alege și ea la fel ca să fie 3 la 1, a ales Hatice-Mihai. Cu toate acestea, ambele cupluri aveau în bagaj bunuri care aparțineau altor concurenți, iar mamele doar le-au dat deoparte.

”Știu că tot în capul meu vă spargeți. Ei oricum sunt supărați pe mine. Nu am preferințe.”, a zis doamna Eleonora când a fost întrebată dacă a greșit. Ea a continuat să spună că diferența a făcut-o cămașa. Vlad avea de blugi, pe când Mihai avea cămașă elegantă. ”Au fost lucrurile lor, mai puțini pantofii la Mihai”, a adăugat aceasta.

”Pentru că acum știți foarte clar regulile, vreau să jurizați acum”, a zis Simona Gherghe. Alegerea mamelor a fost Vlad și Cătălina.

Simona Gherghe le-a acordat un premiu și lui Vlad și Cătălina. Cei doi vor dormi împreună în casa Mireasa sezon 7.

Doamna Eleonora a ieșit plângând din live

După ce s-au difuzat materialele cu nemulțumirile băieților, doamna Eleonora a ieșit plângând din live. Zain a numit-o ”vulpe”, așa cum a zis și aceasta despre ea, în urmă cu câteva zile.

Băieții au acuzat-o că a votat în funcție de preferinte și Dima a afirmat că nu e cazul să-și ceară scuze pentru că nu au jignit-o.

În discuția lor, tinerii spuneau că ar trebui să nu o mai lase să vorbească pentru că strategia ei este să nu-i lase pe ceilalți să-și spună părerea, intervenind mereu.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Raluca de la Mireasa sezonul 6, adevărul despre sarcină! A dat cărțile pe față și a explicat zvonurile... Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Dani și doamna Loredana s-au certat dur: ”Tu să dispari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x