Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Concurenții au făcut dezvăluiri intime. Doamna Loredana s-a enervat

Concurenții de la Mireasa sezon 7 au înțeles greșit task-ul prin care puteau câștiga 20 de minute împreună în duș și o noapte în casa Mireasa.

Ei trebuiau să-și expună un secret intim, care putea fi verificat, însă au ajuns să dea detalii despre viața lor sexuală.

Vlad a povestit că o clientă a văzut, din greșeală, un clip intim în care apărea cu fosta iubită. Cătălina a dezvăluit că, la vârsta de 17 ani, a fugit de acasă, la fostul iubit.

Daiana și Dani, mărturisiri greu de difuzat la TV

Mărturisirile făcute de Dani și Daiana sunt greu de reprodus. Fata a rememorat un episod din relația toxică: ”Ajungeam să ne batem, să dăm unul în altul. I-am dat o sticlă în cap”.

Dani: ”Fata aceea era un pic mai neconformistă. Ea accepta și orice îi venea în cap. La final, eu când am terminat, ea a zis să... Am tras mașina pe marginea drumului, ne-am spălat cu cola.”

Daiana a plusat. A spus că avea 15 ani și a întreținut relații intime în aceeași mașină cu un alt cuplu. O pereche în partea din față a mașinii, a doua pereche în partea din spate. Atunci fata își și pierdea virginitatea.

Și Dani a făcut noi dezvăluiri, așa că a povestit că a făcut schimb de partenere.

”Nu se gândește că are familie. E doar el și atât”, a zis doamna Loredana, foarte nervoasă. ”Astea sunt totuși fetișuri. Nu le spui pe postul național de televiziune pentru că vrei să câștigi 2 minute”, a mai adăugat ea.

Ce au povestit Mihai și Hatice

Mihai inista ca el șI Hatice să fie foarte sinceri. ”E un moment intim pe care nu-l știe nimeni. Doar eu și persoana cu care s-a întâmplat. Fată, nu băiat. A fost și un moment penibil. Nu cred că sunt singurul căruia i s-a întâmplat”, a zis Mihai.

Hatice a povestit că a vrut să se omoare. ”Acum 4 ani aveam un concurs la Brașov. Am fost cu o fată, mi-a făcut un cadou. A vrut să se uite la mine când sunt cu alta. A venit acea femeie și când a venit, nu puteam. Efectiv nu mi se...”, a zis Mihai.

”Foloseam jucării și le-am folosit și cu fostul.”, a povestit și Hatice. Mihai a vrut să știe dacă fata le are acasă și a asigurat-o că vor mai cumpăra.

Ce au dezvăluit Sabrina și Dima

Sabrina a intrat direct în capitolul mărturisilor care nu i-au picat bine lui Dima: ”Fosta mea relație... Ți-am povestit că m-a înșelat și a rămas cu tipa aia. Ne-am despărțit în decembrie, era cu tipa aia și noi ne-am mai văzut în februarie. Nu a fost nimic așa...”.

Dima nu a înțeles de ce Sabrina a intervenit în relația fostului iubit: ”A înșelat-o pe ea cu tine. Traducerea... Nu te judec. E inacceptabil”.

În urma discuției, Sabrina a crezut că Dima și-a schimbat total părerea despre ea. El nu a negat și a vrut să știe dacă vreun prieten comun de al lor îl știe pe acel fost iubit.

Dima a povestit că a avut o relație cu o femeie mai în vârstă: ”Ne-am întâlnit întâmplător, club. De acolo au degenerat niște lucruri. Cât a stat în România, am petrecut clipe frumoase împreună. Româncă, mai venea în Timișoara. Cu 14 ani mai mare. Are 40 acum.”

Irina se teme că nu poate avea copii

Irina a povestit că în timpul unui act sexual, partenerul a întrebat-o dacă își dorește un copil și ea a înțeles altceva, așa că a răspuns afirmativ. ”Ne-am certat, ne-am despărțit. Am băut pastila la 18 ani. Ginecologul mi-a spus că eu nu pot să am copii. Deja mă programasem și la alt ginecolog. Mi-a zis că nu e cazul și că nu e nimic grav.”, a explicat ea.

Ea a mărturisit că frica ei cea mai mare este că nu poate avea copii. Alex a dezvăluit că în 5 ore a reușit să facă o femeie să se dezbrace prin video call arătând o parte intimă.

Andrei și Simona, mărturirisi despre fostele relații

Simona: ”Relația mea cu tipul ăla, nu știu dacă a durat mult sau puțin, doar că noi ne înțelegeam super bine. La un moment dat a fost o supărare, o discuție și am decis ca 2-3 zile să stăm așa mai... o mică pauză. Eu am ieșit pe afară cu sora mea și o fostă prietenă de a ei. Am zis să dăm o tură cu mașina, am văzut mașina tipului ăluia, i-am zis surorii să se întoarcă și să parcheze. A fost un mare scandal. I-am zis cu cine ești, ce faci aici. Am văzut-o, nu era de parcă sunt oarbă. O ținea în brațe.”

Fata i-a cerut telefonul, i-a zis câteva lucruri neplăcute și a plecat. Andrei i-a povestit un episod cu o tânără pe care a cunoscut-o în club: ”Aveam vreo 21 de ani. Tipa aia a zis să mergem la ea acasă. Am urcat, dar ea nu stătea singură. Era un apartament cu o cameră și mai stătea cu o colegă. M-am băgat și am dormit cu amândouă”.

Andrei a povestit că era internat și spitalul era lângă locul unde stătea fosta iubită. Mergea la ea și chiar în timpul actului sexual îl luau durerile și se întorcea la unitatea medicală.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Fetele au făcut antrenament cu Diana Stejereanu. Una dintre fete a primit un cadou... Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Daiana a plâns după ce a făcut dezvăluiri din intimitate. Mama ei a intervenit telefoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x