Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 iunie 2023. Irina, gest neașteptat față de Cătălina, în contextul „războiului” ei cu Maria

Irina a spus cuvinte grele la adresa Mariei, iar Simona Gherghe a mustrat-o în emisia live de Mireasa de pe 23 iunie 2023.

Irina și Cătălina Galerie
Iirna, gest neașteptat față de Cătălina, în contextul „războiului” ei cu Maria | Antena 1

După un tir de replici acide, Irina a izbucnit în plâns, cu un sentiment de repulsie față de Maria. Anemona și Hatice au ascultat-o, iar la un moment dat a venit și Cătălina să o întrebe cum se simte, dat Irina a gonit-o pe logodnica lui Vlad, considerând că ar fi de partea Mariei.

„Nu mă las afectată. Pur și simplu nu mai vreau să aud, să văd. Am empatizat cu o vacă. Sunt o proastă. Dacă nu mă apropiam din prima, așa cum am simțit, era totul ok. Mă zgârie pe creier vocea asta. Ori o calc în picioare, ori mă duc la balamuc. Îmi pare rău că eu am permis”, a spus Irina.

„Tu du-te și vorbește cu Maria. Te uiți la mine de parcă fac eu ceva greșit”, i-a spus Irina Cătălinei.

„Tu te auzi? De ce mă bagi pe mine la mijloc? N-am voie să vorbesc? Vorbesc cu toată lumea din casă. Nu mă privește situația asta!”, a spus Cătălina.

În emisia live de Mireasa de pe 23 iunie 2023 prezentatoarea Mireasa i-a atras atenția Irinei asupra jignirilor.

„Măi Irina, nu spuneai tu în live că tu nu zici, tu nu vorbești? Cine întreține acest scandal? Vezi că sunt niște jigniri aici. Eu cred că e ceva personal. Ai ajuns să te superi pe Cătălina care nu s-a certat cu nimeni”, a spus Simona Gherghe în emisia live de Mireasa de pe 23 iunie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

Cum a reacționat Maria după ce a văzut imaignile cu Irina

„Și sunt și niște amenințări! Cum adică mă calcă în picioare? N-am zis că eu calc pe cineva în picioare. Nu am amenințat niciodată pe cineva”, a spus Maria.

„Ieri am avut și eu o criză. Față de Cătălina mi-am cerut scuze, că nu are nicio vină. Am spus că singurul lucru de care îmi pare rău este că eu am simțit la început niște chestii și am încercat să empatizez cu ea și să o văd diferit. După logodnă eu am zis o părere și Maria a ajuns să arunce cu mai multe răutăți”, a spus Irina.

„Nu înțeleg ce am făcut și ce îți datorez”, a spus Maria.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel

Maria a emis o nouă teorie despre supărările Irinei

„O să șochez pe toată lumea! Ce mi-a trecut prin minte… Nici eu nu ști cum mi-a venit teoria asta. Fata asta mi-a zis așa: Dacă eu aș fi fost bărbat, ea ar fi putut să formeze o relație cu mine. Buba s-a format când eu m-am apropiat de Antonio. Dacă tu spui că nu-l placi pe Antonio, mă faci să mă gândesc că tu mă placi pe mine. Nu înțeleg. La ce te așteptai? Să rămân singură!

„În cadă m-a chemat ea! Maria, liniștește-te! Dormi noaptea, nu mai face teorii”, a spus Irina.

„Antonio, ești pentru premiu și o să spun în continuare!”, a mai spus Irina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Simona și Andrei, în tandrețuri. Cum au fost surprinși de camere... Mireasa sezon 7, 23 iunie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Cuplurile au votat. „Cine merită să fie domnișoara de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x