Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

În emisia live de Mireasa de pe 20 iunie 2023 a avut loc un schimb de replici între cuplul Antonio-Maria și Irina. Maria a opinat pentru prima dată că Irina l-ar plăcea pe logodnicul ei.

Colaj cu Maria și Irina Galerie
Maria a opinat pentru prima dată că Irina l-ar plăcea pe Antonio | Antena 1

A fost prima dată când Maria a spus cu subiect și predicat că este de părere că Irina este atrasă de Antonio, iar toate speculațiile pe cere le face ar fi prin prisma frustrărilor.

„Dacă înainte aveam un dubiu acum sunt sigură că te place și se oftica. Am văzut priviri. Când te-ai apropiat de mine a luat-o plânsul. Să-și vadă de frustrările ei”, i-a spus Maria lui Antonio.

„Gândește-te că are și ea frustrări. Din câți băieți au fost în casă s-a putut combina doar cu Alex și Bogdan. Cu mine nu a avut nicio șansă”, a spus Antonio.

„Emană răutate, frustrare. Spre deosebire de ea am fost atrasă de un singur bărbat, nu de șapte”, a spus Maria.

În emisia live a avut loc un shcimb de replici între Irina și Maria și Antonio.

„Nu înțeleg de unde frustrările astea. Am pus cap la cap fiecare gest, fiecare chestie”, a spus Maria precizând că este de părere că Irina este atrasă de logodnicul ei.

„Nici când m-am apropiat de Giulia sau de Anemona ție nu ți-a convenit”, i-a spus Antoni Mariei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Mihai și Hatice au sărbătorit logodna la hotel. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții

Cum a răspuns Irina, întrebată la Mireasa de ce a avut reacții emoționale când a fost vorba despre cuplul Maria-Antonio

Simona Gherghe a întrebat-o pe Irina de ce este foarte emoțională când vine vorba despre cuplul Maria-Antonio.

„Eu nu mai simt așa. Eu îmi dau cu părerea. Când am plâns era după task-ul cu cabina telefonică. Nu avea legătură cu Antonio”, a răspuns Irina.

Antonio și Maria au vorbit despre semnele de întrebare pe care și le pun când se gândesc la căsătoria în Finala Mireasa.

„E un semn de întrebare. Îmi doresc să fac chestia asta. Ce m-aș oftica să fie lucrurile cum mi le închipui eu, să fie bine afară, nu ne-am oftica să știm că am fi putut câștiga un premiu?”, i-a spus Antonio Mariei.

„Sunt sentimente. Am văzut cum e să fiu și fără tine. Tot ce știu e că ce simt eu e real”, a spus Maria.

„La mine e frica de necunoscut. Ce-o să fie, cum o să fie. Nu știu dacă familia mea acceptă asta. N-aș vrea să te rănesc. Simt că nu meriți asta. Sunt sigur de sentimentele pe care le am față de tine, dar eu când situația devenea grea mă retrăgeam”, a spus Antonio.

Întrebat de Maria ce ar vrea să facă cu banii în cazul în care ar câștiga premiul Mireasa, Antonio a răspuns o operație la nas.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Imaginile difuzate la Capricii cu Antonio și Maria în dormitor: „Nu a fost nimic obscen”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Imaginile difuzate la Capricii cu Antonio și Maria în dormitor: „Nu a fost nimic obscen”... Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Tatăl lui Dani a adus vești despre doamna Loredana. Ce a făcut mama băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x