Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 26 iunie 2023. Irina i-a aruncat papucii Mariei și a numit-o ”scroafă”. Cum s-a ajuns aici

Schimb dur de replici între Maria și Irina, după ce prima a refuzat să facă curat în casa Mireasa. Irina i-a aruncat papucii, i-a scos hainele din mașina de spălat, a invitat-o să doarmă în balansoar și a numit-o ”scroafă”. Iată cum s-a ajuns aici - video.

colaj de imagini cu antonio, maria, anemona, irina Galerie
Schimb dur de replici între Maria și Irina, după ce prima a refuzat să facă curat în casa Mireasa. Irina i-a aruncat papucii, i-a scos hainele din mașina de spălat, a invitat-o să doarmă în balansoar și a numit-o ”scroafă”. Iată cum s-a ajuns aici - video. | Antena 1

Maria a refuzat să facă curat în bucătărie, iar fetele au fost foarte deranjante. Cea mai deranjată a fost Irina, care a mers în baie și a scos hainele Mariei din mașina de spălat. Mai târziu, i-a aruncat papucii în living.

Citește și: Mireasa sezon 5. Alina și Valentin se vor căsători în luna august. Cum s-a schimbat viața lor în ultimele luni

Irina i-a aruncat papucii Mariei și a numit-o ”scroafă”. Cum s-a ajuns aici

”Ți-i pun în pat”, a zis Irina, când Maria a refuzat să-i ia din living, acolo unde erau aruncați. ”O să zic că e o putoare de fată. Hainele nu le strânge, chiloții îi lasă peste tot. Are praful de 2m pe noptieră”, a susținut mai târziu Irina, într-o discuție cu Anemona.

Irina a insistat ca Maria să facă curat pe terasă. În schimb, iubita lui Antonio nu a vrut să curețe și s-a machiat. Fetele au susținut că nu și-a curățat nici locul unde s-a aranjat. ”Mamă, ce scroafă de femeie. Eu nu mai pot, pe bune”, a zis Irina.

”Sunt de acord, e foarte urât. Dar ce să facem...”, a explicat Irina în live, când Simona Gherghe a remarcat evenimentele neplăcute din casa Mireasa.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cosmin nu mai formează un cuplu cu Andreea, tânăra cu care a avut o relație după divorțul de Miruna

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui... Mireasa sezon 7, 26 iunie 2023. Ce surpriză i-a făcut Simona lui Andrei, de ziua lui. Totul a fost în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x