Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Mama Sabrinei i-a trimis o scrisoare fetei, în care a pus la îndoială sinceritatea lui Dima

Mama Sabrinei i-a trimis o scrisoare fetei sale, unde a spus că tinde să creadă că tânăra nu e suficient de atentă la alegerea ei, în privința lui Dima.

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Sabrina a primit o scrisoare de la mama sa. Ulterior, femeia a avut o intervenție telefonică la Mireasa | Antena 1

„Tind să cred că tu nu ești suficient la detaliile dintre voi. Cum poți să spui că ai atâtea sentimente pentru femeia de lângă tine, pe care spui că o vezi mama copiilor tăi, dar să nu simți să o iubești. Când i-ai spus despre cea mai mare traumă din viața ta el ți-a zis doar <<nu plânge>>. Eu nu judec, dar îți spun realitatea. Cu siguranță te aștepți să spun că e omul perfect, dar el nu e acolo așa cum ești tu. Eu știu că tu nu poți să joci teatru, dar nu pot spune același lucru despre el, pentru că nu m-a convins”, sunt câteva dintre vorbele regăsite în scrisoare.

„Ea a spus că nu are o problemă cu Dima. Astea sunt lucrurile care se spun din afară. Ea a spus că nu vrea să repet greșelile din trecut. Cel mai important e cum mă simt eu”, a spus Sabrina.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 24 februarie 2023. Reacția mamei lui Dima după ce au fost difuzate imaginile cu iubita fiului

Mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa

„Atitudinea mea spune tot. Mama Sabrinei spune ce se vede pe Internet”, a spus Dima.

Ulterior, mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică în direct, la Mireasa:

„Scrisoarea e scrisă marți după incidentul pe care l-am aflat cu multă durere în suflet. A trecut un timp în care s-au întâmplat multe. Eu am spus vocea poporului: e adevărat că eu ca mamă îmi doresc binele copilului meu, dar nu văd atât de neagră situația precum o văd alții și am vrut să-l avertizez pe Dima să fie atent la atitudine. Am spus că Dima joacă puțin teatru, așa cum cei din afară spun asta. Vreau să mă asigur, să-i dau tot felul de încercări, pentru a-mi demonstra că e ce trebuie pentru Sabrina”, a spus mama concurentei Mireasa.

„Mi se pare cam prea dintr-o dată schimbată atitudinea”, a spus Simona Gherghe.

„Este doar incertitudinea mea. Vreau ca Sabrina să fie bine”, a conchis mama Sabrinei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Fratele lui Andrei l-a sfătuit pe tânăr să pună punct cunoașterii cu Simona... Mireasa sezon 5. Sese și-a tatuat chipul Giovanei pe braț. Tânăra a postat imaginile în social media...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x