Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 24 februarie 2023. Reacția mamei lui Dima după ce au fost difuzate imaginile cu iubita fiului

Mama lui Dima a reacționat după ce mama Sabrinei s-a supărat foarte tare pentru că pe grupuri au apărut capturi aparent indecente cu tânăra.

sabrina de la mireasa cu medicii Galerie
Mama lui Dima a reacționat după ce mama Sabrinei s-a supărat foarte tare pentru că pe grupuri au apărut capturi aparent indecente cu tânăra. | Antena 1

Capturile au circulat în mediul online cu un text care conținea cuvântul ”destrăbălare”. În realitate, Sabrina și Dima stăteau în pat și discutau cu ceilalți concurenți.

Fata purta atât lenjerie intimă, cât și pantaloni de pijama. Nu s-a văzut nimic indecent nici în momentul în care Sabrina a ridicat pilota cu picioarele, când avea o criză de râs.

Reacția mamei lui Dima după ce au fost difuzate imaginile cu iubita fiului

Mama lui Dima i-a încurajat pe cei doi și i-a sfătuit să nu se mai lase afectați de informațiile de afară.

”Eu îi implor să nu mai pună la suflet toate răutățile care vin de afară. Sabrina, nu ai făcut nimic rău, nu știu, doamna Gabriela... I-am urmărit, nu mi s-a părut nimic indecent”, a afirmat doamna Valeria.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Băieții au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare

”Era normal să se supere mama Sabrinei, s-au spus atâtea răutăți. Nu am putut să vorbesc, știam ce e în sufletul ei.”, a mai adăugat mama lui Dima. Aceasta spume că nu are de ce să fie supărată mama Sabrinei și i-a asigurat pe copii că sunt alături de mama fetei.

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Carmina. Cine părăsește competiția... Mireasa sezon 7. Cum a reacționat Carmina după ce a fost eliminată în gala din 24 februarie 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x