Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei

Andreea simte că nu se poate deschide în fața lui Ionuț, așa că a decis să pună punct cunoașterii cu tânărul de la Mireasa sezon 7.

colaj de imagini cu andreea si ionut la mireasa sezon 7 pe 8 februarie 2023 Galerie
Andreea simte că nu se poate deschide în fața lui Ionuț, așa că a decis să pună punct cunoașterii cu tânărul de la Mireasa sezon 7. | Antena 1

”Nu simt să merg mai departe în cunoașterea cu el”, a zis Andreea. Băiatul a spus că nu vrea să audă explicațiile. ”Înțelegeam ideea ei că nu poate fi deschisă, dar nu înțelegeam de ce nu începem să comunicăm. Eu trebuie să vorbesc direct cu ea și ea cu mine.”, a explicat el.

”Nu simt să fac mai mult decât am simțit”, a reafirmat Andreea. Ea spune că-l place ca băiat, dar nu mai mult. ”Am primit și o scrisoare de la părinți, să mă apropii de el. Am zis că o să fac ceea ce simt”, a mai adăugat concurenta de la Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

Doamna Ana crede că Andreea nu s-a vindecat după fosta relație

Doamna Ana consideră că Andreea nu este vindecată după ultima relație. ”Cred că undeva acolo se oprește, este un prag de care ea, pentru bine ei, nu numai în legătura cu Ionuț... să lucreze cu ea și să-și depășească pragul. Pansamentul nu ține mult”, a mai afirmat mătușa lui Ionuț.

Andreea neagă că s-ar gândi la fosta relație și spune că e pregătită să-l cunoască pe cel potrivit pentru ea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Cine este Daiana, noua concurentă. Fata spune că place deja pe cineva

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucr... Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x