Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie”

La începutul emisiei Mireasa de pe 9 iunie 2023 Simona Gherghe a anunțat o încălare gravă de regulament. A existat un conflict cu amenințări între Roberto pe o parte și Antonio și Dani pe cealaltă parte. Prezentatoarea Mireasa a precizat că va exista o sancțiune, unde nu se va ține cont de imunitate.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie” Galerie
ncălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș

Roberto a primit o amendă în valoare de 100 de lei, după ce în toiul nopții a mers prin bucătărie fără lavalieră. Tânărul a spus că a ieșit din cameră pentru că Antonio, colegul său de cameră nu a mers la somn și nu s-a stins lumina. În emisia live de pe 8 iunie 2023 au existat schimburi de replici, iar imediat după ce s-a terminat a existat o mare ceartă.

Cum s-a ridicat de pe canapea Antonio a amintit că Roberto spunea despre el că i se zice Domnul Goe, pentru că familia l-a ținut în puf.

„Eu n-am fost salahor, pe mine m-au ținut în puf!

„Cine a fost salahor? Dacă ai avea tupeul ăst ași afară ce mi-ar plăcea să ne întâlnim și să fii slaahor! Afară să fii salahor”, a spus Antonio.

Roberto a întrebat producția dacă se poate muta din cameră, iar Roberto a mers la Dani să-i spună să-și mute patul.

Jigniri și amenințări în casa Mireasa. Roberto, Antonio și Dani au fost protagoniștii

Pentru că Dani a refuzat mutarea, Roberto a recurs la jigniri și amenințări:

„Smardoiule, băi ploieștene! I-a ajuns vedetismul la cap. Poate vrea să nu mai clace în București. Poate pun țigănimea pe el.”, a spus Roberto în fața lui Dani.

„Poate vrea să nu mai clace în București. Poate pun țigănimea pe el. Îmi zice că vrea bătaie”, a spus Roberto despre Antonio.

„Cine ești tu să țipi așa?!”, a spus Dani în timp ce a făcut 2 pași spre Roberto, iar Daiana s-a așezat în fața lui, de teamă să nu sară la bătaie. Dani le-a spu concurenților că nu intenționa să sară la bătaie.

Antonio i-a spus lui Roberto că și-ar dori să vadă dacă este la fel de agresiv și afară.

„Ai mers spre el de parcă cine știe... A vrut să te provoace”, i-a spus Daiana lui Dani.

„A venit la mine să-mi zică vino să muți patul”, și-a explicat Dani reacția.

În live Roberto a recunoscut că a amenințat

„Vorbște, Roberto! Că provoci, jignești! Lui Antonio i-ai spus că e salahor, că e taximetrist. Atitudinea ta când ai spus vino să muți patul nu a fost una potrivită”, a spus Maria.

„Ești un om care provoacă”, i-a spus Antonio lui Roberto.

„Nu poți să mă obligi să mă mut dacă nu vreau”, a spus Dani.

Poate vrea să nu mai clace în București. Poate pun țigănimea pe el. Ai spus

Mi se par amenințări

Cu ce te-ai simțit amenințat?

„Știam de ieri că am amenințat. Păi dacă a spus că vrea să mă bată”, a spus Roberto.

„Cu ce am amenințat? Am zis că aș vrea să te văd și afară. Puteam să-l invit în ring. Eu dacă dau o almă mă duc o pușcărie, eu n-am cum să-l bat pe Roberto, ci doar în ring, organizat!”, a spus Antonio.

Simona Gherghe a cerut redifuzarea imaginilor, pentru a analiza gesturile băieților și s-a concluzionat că Dani nu ar fi sărit la bătaie.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, ipostază romantică în lift. Cum s-au postat cei doi câștigători pe Internet... Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x