Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Anemona a trezit interesul mai multor concurenți. Cine e cel care a tachinat-o în live la Capriciile Iubirii

Anemona, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a făcut o impresie bună încă de la primii pași în casa care îi găzduiește pe concurenții show-ului matrimonial. La Mireasa Capriciile Iubirii, mai mulți tineri și-au arătat interesul pentru ea, dar cel mai vocal a fost Antonio.

anemona, zain si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Anemona, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a făcut o impresie bună încă de la primii pași în casa care îi găzduiește pe concurenții show-ului matrimonial. La Mireasa Capriciile Iubirii, mai mulți tineri și-au arătat interesul pentru ea, dar cel mai vocal a fost Antonio. | Antena 1

În ediția din 19 aprilie 2023, Anemona a fost prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Alături i-a avut pe toți băieții de la Mireasa sezonul 7.

Anemona a trezit interesul mai multor concurenți de la Mireasa sezon 7

Anemona a afirmat, la Mireasa Capriciile Iubirii, că a reținut doar două nume din rândul băieților: Zain și Roberto.

”Roberto a fost și singurul căruia i-am reținut numele, din prima așa, pentru că am făcut cunoștință cu bunica lui prima dată. Mi-a rămas numele în minte. Pe al tău oricum îl știam, Zain, adică... A fost, așa, un nume sonor și mi-a rămas în minte”, a afirmat Anemona.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Cine este și cum arată Anemona, noua concurentă

Replica lui Antonio nu a întârziat să apară: ”Și Antonio cum e?!” Anemona a zis: ”Antonio a spus că nu-i plac Scorpionii.” și a părut să-i ridice mingea la fileu concurentului, căci acesta a sărit repede: ”Mai glumim și noi”.

Zain a vrut să știe: ”Unde e Maria?”.

Câteva minute mai târziu, Gabriela Cristea a vrut să știe care este cel de care Anemona este interesată. Tânăra a afirmat că a interacționat destul de mult cu el și a spus doar că este unul dintre tinerii de lânga ea, adică Zain sau Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Cine este și cum arată Anemona, noua concurentă... Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Antonio e drăgăstos cu Maria în casă, dar fâstâcit când vorbește de Anemona în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x