Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Cine este și cum arată Anemona, noua concurentă

Anemona este noua concurentă de la Mireasa sezonul 7. Tânăra a spus că nu s-a uitat mult la emisiune și crede că există cineva și pentru ea în casă.

anemona, noua concurenta de la mireasa, alaturi de sabrina Galerie
Anemona este noua concurentă de la Mireasa sezonul 7. Tânăra a spus că nu s-a uitat mult la emisiune și crede că există cineva și pentru ea în casă. | Antena 1

Anemona are 25 de ani. ”Am puține emoții. Sunt din Mehedinți, sunt olteancă”, a afirmat noua concurentă. Ea este concurentă și este studentă la Politehnică, e în primul an.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Dani, criză de gelozie după ce Daiana a primit un mesaj. Cei doi au ridicat tonul

Cine este Anemona, noua concurentă de la Mireasa sezon 7

Anemona este noua concurentă de la Mireasa sezon 7. Ea are 27 de ani, este studentă și speră să-și găsească jumătatea în show-ul matrimonial de la Antena 1.

Înainte să vină la emisiune, ea spune că s-a consultat cu părinții. ”Au fost sceptici, mai ales tata. A spus cum să te duci tu acolo. Nu m-am uitat așa mult la emisiune, m-am uitat puțin. Da, e un băiat care s-ar putea să-mi placă.”, a spus Anemona.

Ea nu știe dacă e pregătită, crede că da dacă va întâlni persoana potrivită. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Dani, criză de gelozie după ce Daiana a primit un mesaj. Cei doi au ridicat tonul... Mireasa sezon 7. Anemona a trezit interesul mai multor concurenți. Cine e cel care a tachinat-o în live la Capriciile Iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x