Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Antonio e drăgăstos cu Maria în casă, dar fâstâcit când vorbește de Anemona în live

Antonio este confuz. O place pe noua concurentă, Anemona, dar se simte atașat și de Maria. Iată ce a discutat cu ambele.

colaj de imagini cu antonio, maria si anemona de la mireasa sezon 7 Galerie
Antonio este confuz. O place pe noua concurentă, Anemona, dar se simte atașat și de Maria. Iată ce a discutat cu ambele. | Antena 1

Antonio și Anemona au vorbit minute în șir în ziua intrării sale în casa Mireasa. La ea a asistat și Maria, care s-a simțit în plus și a plecat.

În emisia live din 20 aprilie 2023, Antonio a recunoscut că există o conexiune între el și Anemona. La masă, conform fetei, el a mulțumit emisiunii Mireasa. În direct, băiatul a fost emoționat.

”Stați așa că a fost o conexiune, dar nu știm ce se va întâmpla mai târziu”, a zis Antonio.

Citește și: Mireasa sezon 7. Anemona a trezit interesul mai multor concurenți. Cine e cel care a tachinat-o în live la Capriciile Iubirii

Antonio e drăgăstos cu Maria în casă, dar fâstâcit când vorbește de Anemona în live

Mai târziu, a fost difuzat un material cu discuția dintre Maria și Antonio. El a atenționat-o că va avea de luat o decizie.

Fata i-a spus că ar vrea să-l cunoască în continuare, dar și afară. El a luat-o în brațe, pe la spate și a ținut-o așa. A și pupat-o pe cap. Întorși în living, unde se afla și Anemona, Maria a continuat să se apropie de el, însă Antonio a părut mai reținut. Ea l-a rugat să o mângâie pe spate, să îi bage mâna pe sub bluză, iar băiatul a considerat că fata se joacă pentru a o îndepărta pe concurentă.

”Este o situație foarte complicată. Vă dați seama, am stat zi de zi cu Maria, nu am cum să nu simt nimic pentru ea. Cu Anemona am simțit o legătură, avem multe în comun. Am și un feeling pentru Maria. Am simțit că Maria își apăra teritoriul și mi-a plăcut.”, a afirmat Antonio.

”Nu știu ce simte, el știe cel mai bine. E confuz, asta îmi e clar. Nehotărât. El să facă ceea ce simte”, a zis Maria despre fostul ei iubit.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Anemona a trezit interesul mai multor concurenți. Cine e cel care a tachinat-o în live la Capriciile Iu... Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Hatice și Mihai, ceartă din cauza geloziei. Ce cuvinte dure și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x