Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Antonio a primit răspuns de la mama sa după ce i-a trimis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY

Discuția cu mama lui l-a afectat profund pe Antonio. După ce i-a transmis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY, Antonio a primit răspuns de la mama.

antonio si maria la mireasa capriciile iubirii Galerie
Discuția cu mama lui l-a afectat profund pe Antonio. După ce i-a transmis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY, Antonio a primit răspuns de la mama. | Antena 1

După ce au vorbit la telefon, Antonio i-a transmis mamei un mesaj prin intermediul AntenaPLAY. Iată ce i-a spus aceasta.

Antonio i-a trimis mamei un mesaj prin intermediul AntenaPLAY. De ce e așa tulburat: ”Mă doare sufletul”

Antonio e îngrijorat că stările acestea negative nu îi fac bine mamei sale. El a refuzat să dezvăluie motivul, dând de înțeles că este vorba despre un secret al familiei.

”Voiam doar să-ți spun că nu-mi place și nu mă simt deloc bine după ce am vorbit. Eu știind că o să stau cu gândul că tu ești așa, tot ce am discutat pe mine mă chinuie foarte tare aici și mă simt foarte neputincios. Mă face să-mi doresc să plec acum și îmi fac numai gânduri de genul ăsta, să nu mă mai intereseze nimic.

Mă simt bine acum, de când sunt cu Maria, de când suntem din nou împreună chiar mă simt bine și vreau să te rog să mă înțelegi și pe mine. Am fost cu atâtea fete, crede-mă că sunt capabil să-mi dau seama dacă cineva este pentru mine sau nu este pentru mine sau dacă cineva o să-mi facă rău pe viitor. Orice aș alege în viața asta, mereu o să existe riscuri”, i-a transmis Antonio mamei sale.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În casă, Daiana îl întreba pe Antonio dacă a vorbit cu mama lui. ”Ți-a zis că nu te primește acasă? Ți-a spus alte lucruri mai dureroase”, a vrut să știe Daiana. ”Da”, a venit răspunsul lui Antonio. ”Și te-au durut?”, a mai întrebat fata. Antonio a confirmat. ”Unde?”, a insistat Daiana. ”În suflet”, a răspuns iubitul Mariei.

”Nu-mi vine să cred. Ea nu s-a implicat niciodată să-mi spună că e bine sau nu. Mereu mi-a zis dacă vreau eu e ok. După trei luni, dacă durează relația, prezint fetele.”, le-a zis Antonio, vizibil afectat.

Băiatul a spus că e pus într-o postură neplăcută pentru că se gândește că totul o afectează pe mama lui și nu dorește să o știe tristă.

Mama lui Antonio i-a trimis un mesaj

”Mama ta a trimis un mesaj pe telefonul producției, știind că dacă trimite o scrisoare durează. E confirmat de colegii mei că e trimis de pe telefonul mamei tale. Vrei să ți-l citesc? ”Mesaj pentru Antonio: Dragul meu, îmi pare rău că ți-am trimis o așa stare. Nu asta a fost intenția mea. Dacă tu nu ești bine, nici eu nu sunt și se pare că și invers.

Am simțit nevoia să spun ceea ce simt, să mă ”descarc”. O să fac în așa fel să mă detașez. Îmi spui că ești bine și asta este ceea ce contează cel mai mult pentru mine ca mamă. Am avut și o să am întotdeauna încredere în tine. Toate alagerile pe care le-ai făcut ți-au aparținut în totalitate și așa va fi și de aici înainte. Niciodată nu m-aș coborâ la a te manipula sentimental. Am vrut să cunoști și părerea mea.

Dacă sunt sau nu de acord, asta este cu totul altceva. Țin să precizez că nu am fost și nu sunt influențată de nimeni și de nimic. Vom discuta și îți voi spune tot ceea ce nu mi-a plăcut și încă nu-mi place. Vreau să iei deciziile cele mai bune pentru tine. Te iubesc”, a zis Paula Chirilă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 7. Imagini după eliminarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au plâns mult la plecare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x