Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Antonio, deranjat de o afirmație la adresa Mariei: ”Cum poți să spui chestia asta?”

Antonio a fost deranjat de o afirmație a lui Mihai, despre care a considerat că este o referire la iubita lui, Maria.

colaj de imagini cu maria, antonio si mihai la capriciile iubirii Galerie
Antonio a fost deranjat de o afirmație a lui Mihai, despre care a considerat că este o referire la iubita lui, Maria. | Antena 1

Hatice, Roberto, Mihai, Anemona și Irina discutau pe terasă despre cuplul Maria-Antonio.

”Alte mame nu-ți prezintă nici copilul”, a zis Anemona, după ce Roberto i-a spus că l-a cunoscut pe copilul fostei iubite după 2-3 luni. ”Sau alte mame lasă copilul la bunici o viață întreagă și se duc să-și facă de cap cu ăla și după o și lasă”, a intervenit și Mihai.

Antonio, deranjat de o afirmație la adresa Mariei de la Mireasa sezon 7

”Cum poți să spui chestia asta pe care a afirmat-o Mihai, că unele mame își lasă copiii cu bunicii și se duc să-și facă viața. Având în vedere că era subiectul care este acum.”, a vrut să știe Antonio.

Hatice a negat că ar avea vreo legătură cu Maria. ”Am zis că sunt mame care nu își văd copilul sau o chestie.. și am zis că sunt și alte mame care își lasă copilul la bunici”, a intervenit și Mihai.

”Dar era vorba despre mine și Maria, de acolo începuse subiectul. Nu stăteai și vorbeai... Înseamnă că mi s-a părut mie”, a venit replica lui Antonio.

Ulterior, Mihai a negat că ar fi făcut vreo aluzie la Maria. El a spus că vorbea la modul general. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Antonio a primit un mesaj de la Amir, fiul Mariei. Cum a reacționat concurentul

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Antonio a primit un mesaj de la Amir, fiul Mariei. Cum a reacționat concurentul... Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x