Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

Ionuț de la Mireasa sezon 7 își dorește să revină pentru Andreea în competiția de la Antena 1. Ce postări a făcut în social media după ce a fost eliminat.

colaj de imagini cu andreea si ionut de la mireasa sezon 7 Galerie
Ionuț de la Mireasa sezon 7 își dorește să revină pentru Andreea în competiția de la Antena 1. Ce postări a făcut în social media după ce a fost eliminat. | Antena 1

În gala Mireasa din 3 martie 2023, Ionuț a fost eliminat. Tânărul a fost atât de afectat încât a părăsit platoul imediat ce Simona Gherghe a citit procentele cursei de eliminare.

Prezentatoarea nici nu a apucat să-i spună câteva cuvinte, însă acesta s-a alăturat iubitei sale câteva minute mai târziu, după ce concurenții au făcut nominalizări.

Ulterior, a părăsit casa Mireasa, însă a devenit activ în social media, acolo unde cere să se întoarcă pentru iubita lui.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial

Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

De când a fost eliminat, Ionuț a cerut încotinuu sprijin pentru a se întoarce alături de Andreea. Înainte să fie eliminat, el a afirmat că formează un cuplu.

”Dumnezeu ne ajută că vede iubirea noastră sinceră! Căminul meu! Fericirea mea!”, a scris Ionuț pe contul său de Instagram.

De asemenea, Ionuț a postat și o imagine cu el și Andreea pe contul său de Instagram, dar și o altă captură de la petrecerea de sâmbătă.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Ionuț de la Mireasa sezon 7

Ionuț are aproape 25 de ani și a venit cu mătușa Ana. ”Sunt o fire foarte zâmbăreață, îmi place să ajut oamenii, chiar dacă m-au dezamăgit.”, a spus băiatul.

El mai are trei surori și spune că a fost un copil năzdrăvan. ”Părinții sunt divorțați de un an și jumătate și pot să spun că au făcut o alegere bună”, a susținut el, care zice că a fost afectat de despărțire.

La 18 ani, a plecat la muncă în Spania și acum este șofer. ”Îmi doresc să cumpăr câteva dube, să fac o firmă a mea. Îmi doresc o familie, o femeie care să țină la mine așa cum sunt, să fie sinceră, deschisă, modestă. Nu m-ar deranja să aibă operații. Am avut o singură relație, restul au fost încercări. Relația s-a terminat acum 2 ani și ceva pentru că a intervenit gelozia. Veneam de la muncă, mereu cu ceartă, cu ceartă”, a povestit concurentul.

La intrarea în casa Mireasa sezon 7, Ionuț a spus că cel mai mare defect al său e că pune prea mult suflet.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cum a tratat-o Roberto pe Giulia, după ce a aflat că el este cel care i-a atras atenția. Ce spune despre Denisa

Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial... Mireasa sezon 6. Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x