Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial

Nora, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a apelat la o schimbare neașteptată de look. Hai să vezi cum arată acum tânăra.

Colaj cu Nora de la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Nora, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a apelat la o schimbare neașteptată de look | Antena 1

Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu o schimbare de look neașteptată. Tânăra nu mai arată deloc așa cum au cunoscut-o telespectatorii pe micile ecrane ale televizoarelor.

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Nora nu ezită să își țină la curent urmăritorii de pe Instagram cu cele mai importante noutăți. De curând, fosta concurentă a show-ului matrimonial a uimit din nou cu aspectul său fizic.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina. Ce le-a transmis susținătorilor

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânăra este posesoarea unui trup de invidiat, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online. Deși se mândrește cu fizicul său, aceasta a simțit nevoia de o schimbare.

Cum arată Nora, la aproximativ un an de când a părăsit casa sezonului 5 Mireasa

Nora a trecut printr-o transformare de senzație la aproximativ un de când a părăsit casa sezonului 5 Mireasa. Fosta concurentă a show-ului matrimonial a apelat la o schimbare de look care i se potrivește de minune.

Se pare că aceasta a luat decizia se a-și pune extensii foarte lungi. Mai mult decât atât, tânăra a optat pentru o culoare a părului mai deschisă care îi scoate în evidență frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora a atras atenția susținătorilor cu o ținută care îi scoate în evidență bustul generos. Cum s-a pozat

„Frumusețea începe atunci când te hotărăști să fii tu însăți. – Coco Chanel”, a scris Nora la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Norei a generat mai bine de 1,700 like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Minunată!”, „Cel mai frumos și cel mai bun om din toate punctele de vedere, din casa Mireasa”, „Ești o frumoasă” sau „Superbă”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și urări.

Care este motivul pentru care Nora a părăsit casa Mireasa în sezonul 5

Nora a avut un parcurs dureros în casa sezonului 5 Mireasa. Fosta concurentă a trecut prin momente dificile, după ce a format un cuplu cu Leo. Deși trăiau o frumoasă poveste de dragoste, relația celor doi nu a fost acceptată și de doamna Dana, mama tânărului.

Tensiunile, stresul și tristețea și-au pus amprenta asupra tinerei, fapt care i-a afectat starea de sănătate. Nora a început să se simtă mai rău în fiecare zi, motiv pentru care și-a dorit foarte mult să părăsească competiția.

Telespectatorii au urmărit cu emoții despărțirea dintre Nora și Leo. Momentul a fost unul trist și copleșitor pentru toți din casa sezonului 5 Mireasa, dar și pentru oamenii de acasă.

Chiar dacă a plecat din competiție într-o situație de cumpănă, fosta concurentă a reality show-ului a luptat mult pentru dragostea ei. Tânăra a făcut o mulțime de sacrificii pentru a-l păstra pe Leo lângă ea, lucru care nu s-a întâmplat și la ieșirea din casa Mireasa.

Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat... Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x