Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce le-a spus Antonio dansatoarelor despre Maria: „Ce te face să crezi că ea e aleasa?”

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 3 iulie 2023 au fost difuzate imagini de la petrecerea burlacilor, unde Antonio a interacționat foarte mult cu dansatoarele.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, Antotonio și Maria nu s-au mai ținut de mână, iar băiatul era vizibil supărat | Antena 1

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Antonio și Maria nu s-au mai ținut de mână, iar băiatul era vizibil supărat. Tânărul a fost reticent în declarații, după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlacilor, unde acesta a avut parte de apropieri cu dansatoarele în fața cărora s-a și confesat.

„Până să fiu înapoi cu ea am mai fost cu 3 fete”, a început să povestească Antonio.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Zain „a certat-o” pe dansatoarea cu care a interacționat Antonio la petrecerea burlacilor

Mai multe imagini cu Antonio și dansatoarele de la petrecerea burlacilor din casa Mireasa

Întrebat ce-l face să creadă că Maria e aleasa, Antonio a răspuns: „Pentru că este o femeie foarte maleabilă. Așa simt în momentul de față. La un moment dat eu am zis că îmi plac toate femeile”, a spus Antonio.

Una dintre dansatoare i-a spus: „Tu ești acum practic într-o relație fictivă pentru că nu simți nimic”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Antonio i-a spus unei animatoare că „o va căuta peste o săptămână”. Cum a reacționat Maria

„Nu am spus că nu simt nimic. În momentul de față am acel sentiment. Dar pe viitor nu se știe. Dacă am fi fost în afara casei aș fi fost 100% sigur. Dacă aș fi trăit ce trăiesc acum cu ea și în afara casei. Eu în dubii am fost toată viața. De ceea ce simt acum pentru ea sunt sigur”, a spus Antonio în fața dansatoarelor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Cum s-au distrat fetele la petrecerea burlăcițelor. Ce s-a întâmplat când au venit dansatorii

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Yana s-a fotografiat goală în așternuturi. Cum a apărut fosta concurentă a show-ului matrimonial... Mireasa, sezon 7. Zain „a certat-o” pe dansatoarea cu care a interacționat Antonio la petrecerea burlacilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x