Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Zain „a certat-o” pe dansatoarea cu care a interacționat Antonio la petrecerea burlacilor

Zain s-a întâlnit în afara casei Mireasa chiar cu dansatoarea cu care a interacționat Antonio la petrecerea burlacilor.

Colaj cu Zain, Antonio și Francisca Galerie
„Am văzut ce a făcut Antonio”. Zain „a certat-o” pe dansatoarea cu care a interacționat logondnicul Mariei la petrecerea burlacilor. Imaginile neașteptate publicate de fostul concurent Mireasa | Instagram & Antena 1

Fostul concurent al sezonului7 Mireasa a publicat pe contul său de Instagram un videoclip amuzant, în care o cerată în glumă pe Francisca, dansatoarea căreia Antonio i-a spus că o va căuta peste o săptămână.

La petrecerea burlacilor din sezonul 7 Mireasa Antonio a întrecut limita, sub influenața „sucului”, așa cum a spus el. Logodnicul Mariei i-a oferit o brățară cadou Franciscăi și i-a spus chiar că o va căuta, fapte regretate de băiat la scurt timp după petrecere.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Antonio i-a spus unei animatoare că „o va căuta peste o săptămână”. Cum a reacționat Maria

„Am văzut ce a făcut Antonio”. Zain „a certat-o” pe dansatoarea cu care a interacționat logondnicul Mariei la petrecerea burlacilor. Imaginile neașteptate publicate de fostul concurent Mireasa

În stilul său caracteristic, Zain a dorit să facă o glumă și s-a filmat în afara casei Mireasa chiar cu dansatoarea Francisca.

„Am văzut ce a făcut Antonio!”, Eu, fratele tău, sunt afară. De ce ai făcut așa cu prietenul meu? Tu știai că la băutură nu suportă. De ce, mă, așa ceva?”, se aude spunând Zain, în timp ce o ținea pe dansatoare, în glumă, de tricou.

„Gata, sunt cuminte!”, a răspuns Francisca, vizibil amuzată de situație.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio, declarație de dragoste pentru Maria. Ce a spus tânărul despre momentul în care a chemat-o pe Beatrice

La un moment dat, Antonio a îmbrățișat-o pe Francisca și i-a spus „Te iau la Constanța. Te caut peste o săptămână”.

În emisia live de Mireasa de pe 3 iulie 2023 Antonio a mărturisit că nu-și amintește foarte multe.

„Cel mai ușor e să nu mai consum. Nu era un party foarte reușit, am început să beau să mă distrez”, a spus Antonio.

Maria a fost reticentă în declarații în emisia live de luni, 3 iulie 2023.

„Prefer să nu comentez. Mi s-au părut puțin deplasate anumite gesturi. O să i le comunic, când o să simt. Dacă simt că mai trebuie să comunic ceva. Prefer să stăpânesc chestia sta pe care o simt în interior și când o să mă calmez o să comunic”, a spus Maria.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Ce le-a spus Antonio dansatoarelor despre Maria: „Ce te face să crezi că ea e aleasa?”... Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlacilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x