Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Antonio i-a spus unei animatoare că „o va căuta peste o săptămână”. Cum a reacționat Maria

Sâmbătă, pe 1 iulie 2023, cocnurenții sezonului 7 Mireasa au avut parte de petrecerea burlacilor/burlăcițelor. În emisia live de Mireasa de luni, 3 iulie 2023, au fost difuzate imagini cu cele mai neașteptate momente de la party. Antonio a făcut gesturi pe care le-a regretat a doua zi.

Colaj cu Antonio la petrecerea burlacilor de la Mireasa Galerie
Antonio a dansat cu animatoarele, le-a pipăit și i-a spus uneia dintre ele că o va căuta peste o săptămână. Imagini de la petrecerea burlacilor de la Mireasa | Antena 1

La o zi după ce și-au depus actele de căsătorie, concurenții sezonului 7 Mireasa au petrecut ca burlacii și burlăcițele. Fetele au avut stripperi la petrecerea lor, iar băieții animatoare.

Antonio, logodnicul Mariei, s-a lăsat purtat în mrejele animatoarelor. Tânărul s-a apropiat și a dansat lasciv cu o animatoare căreia i-a spus: „Te caut peste o săptămână”.

Când o ajuta pe Francisca să-și pună lavaliera, Antonio a întrebat-o pe dansatoare: „Dar unde era, iubire?”.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio, declarație de dragoste pentru Maria. Ce a spus tânărul despre momentul în care a chemat-o pe Beatrice

Imagini incendiare de la petrecerea burlacilor de la Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Antonio și cum a reacționat Maria, după difuzarea imaginilor

„Ce pot să spun. Nu mai știu. Nu am frână când mă simt bine și sunt eu cu sucul. Acum știu”, a spus Antonio înainte de difuzarea imaginilor cu el.

Antonio a dansat lasciv cu fetele și le-a pipăit în timp ce dansau.

„Și zici că te căsătorești lunea viitoare?”, l-a întrebat Vlad pe Antonio, iar Francesca a răspuns: „Nu știu ce să zic”.

La un moment dat, Antonio a îmbrățișat-o pe Francisca și i-a spus „Te iau la Constanța. Te caut peste o săptămână”.

În emisia live de Mireasa de pe 3 iulie 2023 Antonio a mărturisit că nu-și amintește foarte multe.

„Cel mai ușor e să nu mai consum. Nu era un party foarte reușit, am început să beau să mă distrez”, a spus Antonio.

Maria a fost reticentă în declarații în emisia live de luni, 3 iulie 2023.

„Prefer să nu comentez. Mi s-au părut puțin deplasate anumite gesturi. O să i le comunic, când o să simt. Dacă simt că mai trebuie să comunic ceva. Prefer să stăpânesc chestia sta pe care o simt în interior și când o să mă calmez o să comunic”, a spus Maria.

În live, Antonio și Maria nu s-au mai ținut de mână pentru câteva momente, fapt remarcat de Simona Gherghe.

„Eu am luat mâna pentru că nu mă simt bine să o țin de mână, vâzând acele imagini”, a precizat Antonio.

A fost ultima petrecere din casa Mireasa, înainte de finala de pe 10 iulie 2023.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au vorbit cu Irina despre Maria și Antonio. Ce au spus: „Voi nu erați prieteni?”

„Vă rog și e valabil pentru toți să vă gândiți cu mare respnsabilitate la căsătorie. Să nu se lase cu inimi frânte”, i-a sfătuit Simona Gherghe pe concurenți.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. De ce a considerat Dani că mama Daianei nu îl place: „Mă supără că gândești așa”... Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Cum s-au distrat fetele la petrecerea burlăcițelor. Ce s-a întâmplat când au venit dansat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x