Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce s-ar fi întâmplat între Denisa și Alexandru, pe atunci soțul Andreei, în seara Finalei sezonului 2

După ce fetele de la Mireasa au jucat ”AM/N-AM”, Andreea Primera a provocat-o pe Denisa să joace și în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii. ”AM/N-AM sărutat un bărbat însurat al unei prietene cu care am fost în competiție”, i-a zis Andreea Denisei.

După ce fetele de la Mireasa au jucat ”AM/N-AM”, Andreea Primera a provocat-o pe Denisa să joace și în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii. ”AM/N-AM sărutat un bărbat însurat al unei prietene cu care am fost în competiție”, i-a zis Andreea Denisei.

Antena 1

Denisa a stat câteva secunde să se gândească și a răspuns: ”N-AM pe Alexandru. N-AM”. ”Noi am aflat că AI. S-a discutat mult despre AM/N-AM în social media despre lucrul ăsta și chiar unul dintre protagoniști, dintre cei implicați în poveste, a spus. E vorba de atunci, la sfârșitul sezonului, când v-ați strâns mai mulți”, a venit replica Andreei la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode

Ce s-ar fi întâmplat între Denisa și Alexandru, pe atunci soțul Andreei, în seara Finalei sezonului 2

Concurenta de la Mireasa sezon 7 a ținut să precizeze: ”Și Alexandru a făcut niște declarații și atât. În momentul în care Carina a auzit declarațiile respective, a mers la Andreea, care dormea în alt dormitor, și a chemat-o. Dar a mers și nu i-a spus adevărul, i-a spus că au existat apropieri. El doar a făcut niște declarații, erau Ciprian, Bianca și Carina, Alexandru și nu mai știu exact cine. I-a spus jumătate de lucru, gen ”trezește-te și vino aici că Alexandru face ceva” sau ceva în sensul ăsta. Și Andreea vine la noi în cameră, unde erau toți acolo și zice ”aveți ceva să-mi spuneți?”. Zic ”nu, ai tu să ne spui ceva?”, a zis ”nu” și a plecat. Într-adevăr Alexandru a făcut niște declarații mie, că ar fi vrut să mă cunoască mai mult, dar eu am fost într-o relație cu Cătălin. Declarații din astea.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Dima, ”disputat” de două fete. Cine sunt cele care au împărțit casa în două tabere

Întrebată cum s-a ajuns totuși să se vorbească despre un sărut, dacă au existat doar niște declarații, Denisa a precizat: ”Adevărul ăsta a fost. Nu ne-am sărutat. Mi-am dat seama de prima dată, nu, nu m-am sărutat cu Alexandru. Urmăream și eu Capriciile pe vremea aia și știu că a sunat Andreea și a spus ceva în sensul ăsta, Carina la fel. De acolo îmi amintesc, chiar Andreea spunea la telefon. Nu mi-a spus numele a sunat și spunea ”imediat în seara în care noi ne-am căsătorit, el a făcut ceva”. La modul ăsta. Mi-am dat seama că de acolo întrebarea. Mi s-a mai spus și din afară. În seara în care s-au căsătorit, el mi-a făcut declarații. Eram mai mulți. Eu râdeam, râdeam cu toții. Eram toți, cel puțin șase persoane, în afară de Andreea, soția lui. Nu a luat nimeni în serios”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Andrei a plâns isteric în baie după ce băieții l-au acuzat că se victimizează... Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x