Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce s-ar fi întâmplat între Denisa și Alexandru, pe atunci soțul Andreei, în seara Finalei sezonului 2

După ce fetele de la Mireasa au jucat ”AM/N-AM”, Andreea Primera a provocat-o pe Denisa să joace și în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii. ”AM/N-AM sărutat un bărbat însurat al unei prietene cu care am fost în competiție”, i-a zis Andreea Denisei.

colaj de imagini cu andreea, alexandru de la mireasa sezon 2 si denisa Galerie
După ce fetele de la Mireasa au jucat ”AM/N-AM”, Andreea Primera a provocat-o pe Denisa să joace și în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii. ”AM/N-AM sărutat un bărbat însurat al unei prietene cu care am fost în competiție”, i-a zis Andreea Denisei. | Antena 1

Denisa a stat câteva secunde să se gândească și a răspuns: ”N-AM pe Alexandru. N-AM”. ”Noi am aflat că AI. S-a discutat mult despre AM/N-AM în social media despre lucrul ăsta și chiar unul dintre protagoniști, dintre cei implicați în poveste, a spus. E vorba de atunci, la sfârșitul sezonului, când v-ați strâns mai mulți”, a venit replica Andreei la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode

Ce s-ar fi întâmplat între Denisa și Alexandru, pe atunci soțul Andreei, în seara Finalei sezonului 2

Concurenta de la Mireasa sezon 7 a ținut să precizeze: ”Și Alexandru a făcut niște declarații și atât. În momentul în care Carina a auzit declarațiile respective, a mers la Andreea, care dormea în alt dormitor, și a chemat-o. Dar a mers și nu i-a spus adevărul, i-a spus că au existat apropieri. El doar a făcut niște declarații, erau Ciprian, Bianca și Carina, Alexandru și nu mai știu exact cine. I-a spus jumătate de lucru, gen ”trezește-te și vino aici că Alexandru face ceva” sau ceva în sensul ăsta. Și Andreea vine la noi în cameră, unde erau toți acolo și zice ”aveți ceva să-mi spuneți?”. Zic ”nu, ai tu să ne spui ceva?”, a zis ”nu” și a plecat. Într-adevăr Alexandru a făcut niște declarații mie, că ar fi vrut să mă cunoască mai mult, dar eu am fost într-o relație cu Cătălin. Declarații din astea.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Dima, ”disputat” de două fete. Cine sunt cele care au împărțit casa în două tabere

Întrebată cum s-a ajuns totuși să se vorbească despre un sărut, dacă au existat doar niște declarații, Denisa a precizat: ”Adevărul ăsta a fost. Nu ne-am sărutat. Mi-am dat seama de prima dată, nu, nu m-am sărutat cu Alexandru. Urmăream și eu Capriciile pe vremea aia și știu că a sunat Andreea și a spus ceva în sensul ăsta, Carina la fel. De acolo îmi amintesc, chiar Andreea spunea la telefon. Nu mi-a spus numele a sunat și spunea ”imediat în seara în care noi ne-am căsătorit, el a făcut ceva”. La modul ăsta. Mi-am dat seama că de acolo întrebarea. Mi s-a mai spus și din afară. În seara în care s-au căsătorit, el mi-a făcut declarații. Eram mai mulți. Eu râdeam, râdeam cu toții. Eram toți, cel puțin șase persoane, în afară de Andreea, soția lui. Nu a luat nimeni în serios”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Andrei a plâns isteric în baie după ce băieții l-au acuzat că se victimizează... Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x