Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto nu a mai venit să facă testul de paternitate, deși a primit bilete de avion

Fosta iubită a lui Roberto, Carmen, cea care susține că are un copil împreună cu tânărul, ar fi trebuit să ajungă din Spania în România pentru a face testul de paternitate, așa cum a promis. După ce echipa de producție a emisiunii Mireasa a suportat costurile biletelor de avion femeia nu a mai venit, precizând că duhovnicul nu i-a dat voie. 

Colaj cu Roberto la Mireasa: Capriciile Iubirii Galerie
Echipa de producție de la Miresa a achitat 3 bilete de avion pentru cu fosta iubită a lui Roberto să vină să facă testul de paternitate, însă Carmen nu a mai venit | Antena 1

Fosta iubită a lui Roberto, Carmen, a spus că acceptă să facă un test de paternitate. În mod repetat Carmen a trimis mesaje către echipa de producție precizând că ea își dorește să vină la Mireasa: Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. Femeia a menționat că nu are posibilități materiale pentru a plăti biletul de avion și testul de paternitate. După mai multe insistențe echipa a acceptat să plătească biletul de avion, dar și testul de paternitate, atât pentru mamă cât și pentru copil și bunica maternă a acestuia.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a plâns Dima în hohote în emisia live de la Capriciile Iubirii. Ce îl afecta

Cum a explicat fosta iubită a lui Roberto faptul că nu a mai venit să facă testul de paternitate

„Am cerut binecuvântare la preot pentru drum și știind situația mea și a copilului, că Roberto a plecat și m-a lăsat, nu mi-a dat binecuvântare pentru simplul fapt că mi-a zis că nu o să-mi fie bine și o să-mi pară rău că nu am făcut ascultare”, se arată în mesajul fostei iubite a lui Roberto.

„Am zis 100% că ea nu o să vină aici. La ea se rezumă totul la bani. Eu mă simt prost”, a spus Roberto când a aflat povestea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară

În aceeași ediție de Mireasa: Capriciile Iubirii, de pe 30 ianuarie 2023, s-a discutat și despre afirmațiile făcute de sora Cătălinei și de prietena concurentei de la Mireasa sezon 7.

Fosta iubită din Germania a trimis mesaje către echipa de producție pentru a spune că sora și prietena Cătălinei nu au vorbit cu ea niciodată, așa cum ele au afirmat. Totodată, fosta iubită a lui Roberto a precizat că nu l-a întreținut pe tânăr.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus... Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, apariție rară la aproape o lună de când tânăra a pierdut sarcina. Cum s-au fotografiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x