Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară

Roberto și Mihai au plâns după ce au primit mesaje din afara casei Mireasa sezon 7. Iată de ce au vărsat lacrimi.

mihai de la mireasa sezon 7 plange Galerie
Roberto și Mihai au plâns după ce au primit mesaje din afara casei Mireasa sezon 7. Iată de ce au vărsat lacrimi. | Antena 1

Băieții din casa Mireasa sezon 7 au primit flori și mesaje din afara competiției. Mihai a fost încurajat să o cunoască pe Cătălin și i s-a oferit un buchet de flori pentru ea. Băiatul nu a vrut să-l dea mai departe, așa că a rugat-o pe Andreea să-l dea tinerei.

El a plâns, vizibil afectat de biletul primit de la mama sa. Și Roberto a lăcrimat, după ce a spus că nu crede că va fi vreodată fericit.

Citește și: Mireasa sezon 6. De ce Raluca și Alex au fost separați două săptămâni după ce s-au căsătorit în Finală

Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară

”Am plâns pentru că am primit un mesaj din partea mamei. Mi-a spus că este cu mine și mi-a zis mai ușor cu țigările.”, a spus Mihai, care a plâns după ce a trimis biletul.

Despre sugestia telespectatorilor în privința Cătălinei, Mihai a afirmat: ”Este o părere, o sugestie. Așa se vede de afară. Aici e cu totul altceva. Era un buchet pentru Cătălina, dar eu nu am simțit să i-l dau. I-am dat Andreei să îl dea Cătălinei. Să nu se interpreteze. Eu nu am nicio atracție pentru ea. Dacă nu simt nimic...”.

Și Roberto a plâns, el simte că nu va fi niciodată fericit: ”Mi-au venit toate gândurile și am simțit să mă descarc. Mă macină și ce se întâmplă afară cu povestea ta”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Episodul care a făcut-o pe Simona Gherghe să-i spună lui Bogdan ”Ai greșit emisiunea”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Unde poți urmări online petrecerile concurenților. Primul party e live sâmbătă, 28 ianuarie 2023... Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x