Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat

Andrei și Simona discută pe diverse teme pentru a se cunoaște tot mai bine, iar din una în alta aceasta mărturisește că fost cerută în căsătorie de trei ori!

Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat Galerie
Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat | Mireasa - Capriciile Iubirii

Cuplul a avut o discuție menită să-i ajute să se cunoască mai bine, însă la suprafață au ieșit detalii din fosta relație a Simonei. Andrei a întrebat-o dacă a dus vreodată bunuri la amanet, iar ea a fost categorică spunând că nu, însă va fi nevoită să facă acest lucru.

Odată început subiectul, băiatul a fost curios să afle despre ce este vorba, iar Sabina nu s-a ferit nicio secundă să intre în subiectul fostei sale relații și cum a ajuns să fie cerută în căsătorie de trei ori de același partener.

Sabina a fost cerută în căsătorie de trei ori de fostul partener. Tânăra vrea să ducă inele în amanet

În imaginile prezentate la emisiunea Mireasa - Capriciile iubirii de la Antena Stars au fost prezentate în premieră imagini cu discuția pe care cuplul Sabina-Andrei au avut-o între patru ochi.

Tânăra spune că are trei inele de logodnă de la fostul ei partener și că a acceptat cererea lui doar ultima dată. Acesta povestește că relația a fost plină de suișuri și coborâșuri, iar fostu ei partener avea de gând să o ia de soție de multă vreme, însă a luat decizia într-un moment care nu a fost oportun, prima dată, dar nici a doua oară.

Citește și: Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după”

Sabina povestește o întâmplare din trecut când partenerul ei a făcut un gest care a deranjat-o la o petrecere cu lăutari, iar a doua zi după evenimentul despre care nu a dat deloc detalii,a decis să-i spună iubitului e că își dorește să încheie relația. Potrivit spuselor sale, în acel moment “el a simțit că o pierde” așa că a luat decizia de a veni după ea și de a o cere în căsătorie.

Sabina a primit inelul, dar a refuzat cererea băiatului, După ceva vreme ea a primit acasă un buchet imens de trandafiri în mijlocul căruia se afla inelul. A treia oară însă a fost cu noroc pentru că ea a acceptat și a luat decizia să facă lucrurile ca la carte, l-a dus pe băiat să o ceară de la familia sa.

Relația însă nu a funcționat, Sabina a spus că acesta a luat decizia de a o lăsat într-un moment în care ea avea o situație dificilă la locul de muncă. Acesta spune că acele inele vrea să le ducă în amanet.

Andrei a fost extrem de liniștit și a ascultat povestea fără a o întrerupe pe Sabina și nu a părut deranjat de cele auzite.

Citește și: Mireasa Sezonul 7, 23 martie 2023. Mamele au acordat o parte din premiul task-ului mărturisirilor cuplului Andrei-Simona

Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli va... Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x