Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Mama lui Hatice, prima reacție după momentele incendiare dintre fiica sa și Mihai

La party, Mihai și Hatice au fost protagoniștii unor momente incediare. Mama fetei, doamna Raisa, a avut o intervenție telefonică la Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce a avut de zis.

colaj de imagini cu doamna raisa, hatice, mihai la mireasa sezon 7 Galerie
La party, Mihai și Hatice au fost protagoniștii unor momente incediare. Mama fetei, doamna Raisa, a avut o intervenție telefonică la Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce a avut de zis. | Antena 1

La party, între Mihai și Hatice pasiunea a atins cote maxime. ”E seara noastră? Azi se sparge gheața?”, a zis Mihai în timp ce o săruta și atingea pe iubita lui.

El a avertizat-o ce-i va face într-o zi. După ce s-au răcorit afară, ei s-au retras în dormitorul băieților. „Ce e în mintea ta acum?”, a vrut să știe concurentul. ”Să mă bag sub pătură”, a răspuns fata. El i-a zis să se bage sub pătură.

”Dacă stinge lumina, sub pătură mă bag”, a mai spus Mihai. Lumina s-a stins și el a continuat: ”Hai sub pătură. Treci sub pătură”. Hatice s-a amuzat și nu s-a conformat. ”Nu mai ai tupeu acum”, a venit replica băiatului.

Citește și: Mireasa sezon 7. Momente amuzante cu Antonio. Amețit de cantitatea de ”suc” consumată la party, a căzut și l-a ”certat” pe Vlad

Câteva minute mai târziu, s-au ridicat din pat și au remarcat că era întoarsă camera. Tinerii și-au făcut griji apoi că poate se interpretează.

Ei au ieșit din casă și au fumat. Apoi s-au întors în dormitor. ”Mă iubești?”, a întrebat Hatice. Mihai a părut deranjat și fata a vrut să știe dacă are nervi. ”Trebuia să-i lași pe Dani și Daiana, poate ei se simțeau mai bine”, a concluzionat el.

Mama lui Hatice, prima reacție după momentele incendiare dintre fiica sa și Mihai

”Bună seara, copii, la toată lumea. Ce faceți?”, a zis doamna Raisa. Mama lui Hatice a comentat momentele: ”Și asta nu-mi place (n.r. că e tensiune în casă). Îi înțeleg pe toți copiii de acolo. Și eu am stat 3 zile și nu m-am simțit în largul meu, deci îi înțeleg pe toți de acolo. Să se abțină. Nu că e fata mea fată mare sau Mihăiță, dar așa e mai bine, să se abțină.”

”Ați văzut, da, că n-am făcut nimic?”, a întrebat-o Mihai pe mama soacră. ”Nu se poate așa ceva. Când o fi să fie, poate să se iubească nonstop. Și așa o văd pe Hatice capra, oaia neagră, mai face și asta și se duce buhu. Nu.”, a mai zis doamna Raisa.

Doamna Raica a spus că o vede pe Hatice mai ”înfierbântată”, dar are încredere în Mihăiță: ”Nu mă supăra că vin de aici peste voi.” Aceasta i-a transmis lui Mihai că-l spânzură dacă face ceva.

Mai multe detalii în materialul video mai sus.

Isidora și logodnicul ei, imagini în ipostaze tandre. Cum arată bărbatul care i-a furat inima fostei concurente de la Mi... Anca Sanpetrean de la Mireasa sezonul 4, imagini în costum de baie. Cât de bine arată și cum s-a pozat alături de iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x