Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Mesajul postat de fiica doamnei Loredana după ce aceasta a părăsit competiția

Doamna Loredana a părăsit casa Mireasa în cursul zilei de 13 iunie 2023. Fiica sa, Anabelle a postat un mesaj prin care anunța că mama lui Dani a ajuns acasă.

colaj de imagini cu doamna loredana, dani si daiana la mireasa sezon 7 Galerie
Doamna Loredana a părăsit casa Mireasa. Fiica sa, Anabelle a postat un mesaj prin care anunța că mama lui Dani a ajuns acasă. | Antena 1

La începutul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a anunțat plecarea doamnei Loredana.

”Cineva nu mai este alături de noi. Și nu mă refer la faptul că nu mai este aici în platou sau că nu a venit în platou. Cineva a plecat din casa Mireasa. A fost o situație atipică, dar nu putem ține pe nimeni cu forța și dacă cineva își dorește să plece din casa Mireasa, poate să facă acest lucru. Evident, în anumite condiții”, a zis Gabriela Cristea în ediția Mireasa Capriciile Iubirii din 13 iunie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7. Doamna Loredana a părăsit casa. Cum explică Dani

Mesajul postat de fiica doamnei Loredana după ce aceasta a părăsit competiția

Doamna Loredana a decis să părăsească competiția Mireasa, iar fiica sa a dat ultimele detalii despre starea mamei lui Dani.

”Buna seara. Pentru toți susținătorii familiei mele de la Mireasa, vă transmit că mama mea a ajuns acasă. Starea ei s-a agravat, nu se simte bine, a simțit că a clacat și nu a mai putut sta în casa Mireasa, deoarece starea de sănătate nu i-a mai permis. Mulțumim pentru toate mesajele de grijă pentru ea, pentru Dani și Daiana și meritați să știți că nu este totul bine, însă totul o să fie okay. O să vă răspundem zilele următoare”, a scris Anabelle.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Doamna Loredana a părăsit casa. Cum explică Dani... Mireasa sezon 7, 14 iunie 2023. Doamna Loredana a ales să plece cu un taxi și fără bagaje. Imagini de la plecarea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x